11 gemeenscha ppelijke fiscale planning fouten - bp holdings madrid spain

256 views

Published on

http://news.bpholdingsmngt.de/11-common-tax-planning-mistakes/


Met een aantal Fundamentele Kennis in planning, kun I Eenvoudige Stappen om kostbare belasting you fouten voorkomen. Fouten aangehaald door of BP bedrijven Fiscaal Management hieronder you vermijden zal u bespaart geld.


1) of Negeren in alternative minimum belasting (AMT) AMT Het is een dat aparte inkomstenbelasting systeem is set zijn eigen Regels van. Eigenlijk I hebt you Vinden uw tax Factuur Manieren twee ... into hoger bedrag you betalen. wereld van In the AMT, zijn vele waardevolle inhoudingen niet toegestaan ​​puts inbegrip van voor aftrek Staats-en lokale belastingen, belastingen van het Bezit, licentierechten auto, home equity bepaalde lening annuity is betaald die, een deel van uw Medische kosten in diverse Meest gespecificeerde inhoudingen (zoals inkomstenbelasting Voorbereiding honoraria in bedrijfsuitgaven werknemer). • Als een deel van uw aanzienlijk diverse gespecificeerde inhoudingen gebeurt personeelskosten, bent u die niet worden vergoed, neem Contact op uw werkgever om puts you zien als rechtstreeks u kan worden voor uw kosten vergoed. • Hernoem 't veronderstellen dat het is best Altijd om vooraf betalen van uw uw belastingen staat of belastingen Bezit van het voor het van het jaar einde. U aan als onderworpen AMT bent, is geen van deze kosten aftrekbaar.


2) Negeren recht belastingaftrek? Charitatieve Bijdragen in overweging you nemen. U denkt misschien niet aan u die of kleding liefdadigheid geven zijn of moeite waard veel, maar het gebruik van overweeg waardering software in zien hoeveel items bij het ​​voor eigenlijk verkopen bepalen van hoeveel you beweren. U kunt worden verrast. Op hetzelfde time rekening st naked wet mee dat u wat kan om het niet even aftrekken zegt tenzij of kleren in goede zijn conditie of beter.? Ook, houd spoor van contante uitgaven terwijl u het goed voor een werken doel oploopt - of kosten u voor een van postzegels mailing Fondsenwerving, bijvoorbeeld, of Ingrediënten of kosten van voor de menselijke voeding voorbereid kopen op een kerk gaarkeuken. Voeg of kosten toe aan uw contante Bijdragen als toting omhoog uw aftrek.a? Uit het die Sommige belastingbetalers werk van hun huizen Sturen duidelijk van-woon werkverkeer aftrek angst dat dergelijke afschrijvingen plant op een rode vlag Terugkeer hun, bedelen voor een audit. Dat is dom. Als u rechtmatig deze inhoudingen verdient, ze beweren.?


3) goed voor Niet beleggingsfondsen Dividend herinvesteringen? Elke keer dat u dividenden herinvesteren, koopt u extra aandelen in het Fund. Zorg ervoor dat kosten van deze aandelen aan uw Tax Basis Toevoegen wanneer u uw belastbare winst verkoop van een berekenen. Anders, u teveel betaalt IRS.Als uw fund tracks Basis of gemiddelde aandelen van voor u het worden geherinvesteerde dividenden automatisch in opgenomen of berekening; aan het anders is played.

Published in: Business
1 Comment
0 Likes
Statistics
Notes
 • i have got a lot of useful information and fresh knowledge about your post.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
256
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
1
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

11 gemeenscha ppelijke fiscale planning fouten - bp holdings madrid spain

 1. 1. Gemeenscha-ppelijkefiscalePlanningfouten
 2. 2. Met een aantal fundamentele kennis en planning, kun je eenvoudige stappen omkostbare belasting fouten te voorkomen. De fouten aangehaald door de BP bedrijvenfiscaal Management hieronder te vermijden zal bespaart u geld.1) Negeren de alternatieve Minimum belasting (AMT)Het AMT is dat een aparte inkomstenbelasting systeem met zijn eigen set van regels.Eigenlijk, je hebt te vinden uw fiscale factuur twee manieren... en de hoger bedrag tebetalen.In de wereld van de AMT, zijn vele waardevolle inhoudingen niet toegestaan, metinbegrip van de aftrek voor staats- en lokale belastingen, belastingen van het bezit, autolicentierechten, bepaalde home equity lening rente die is betaald, een deel van uwmedische kosten en meest diverse gespecificeerde inhoudingen (zoalsinkomstenbelasting voorbereiding honoraria en bedrijfsuitgaven werknemer).•Als een aanzienlijk deel van uw diverse gespecificeerde inhoudingen gebeurtpersoneelskosten, die u bent niet vergoed worden, neem contact op met uw werkgeverom te zien als u rechtstreeks voor uw kosten kan worden vergoed.•Hernoem t veronderstellen dat het is altijd best om vooraf betalen van uw belastingenstaat of uw belastingen van het bezit vóór het einde van het jaar. Als u onderworpenaan de AMT bent, is geen van deze kosten aftrekbaar.
 3. 3. 2) Negeren recht belastingaftrekCharitatieve bijdragen in overweging te nemen. U denkt misschien niet de kleding die uaan liefdadigheid geven zijn de moeite waard veel, maar overweeg het gebruik vanwaardering software en zien hoeveel items eigenlijk verkopen voor bij het bepalen vanhoeveel te beweren. U kunt worden verrast. Op hetzelfde moment, er rekening mee datde wet nu u om het even wat kan niet aftrekken zegt tenzij de kleren in goede zijnconditie of beter.Ook, houd spoor van contante uitgaven u terwijl het werken voor een goed doeloploopt — de kosten van postzegels u voor een mailing fondsenwerving, bijvoorbeeld,of de kosten van ingrediënten voor de menselijke voeding kopen voorbereid op een kerkgaarkeuken. Voeg de kosten toe aan uw contante bijdragen als toting omhoog uwaftrek.aSommige belastingbetalers die uit het werk van hun huizen sturen duidelijk van dewoon-werkverkeer aftrek angst dat dergelijke afschrijvingen plant een rode vlag op hunterugkeer, bedelen voor een audit. Dat is dom. Als u rechtmatig deze inhoudingenverdient, ze beweren.3) Niet goed voor beleggingsfondsen Dividend herinvesteringenElke keer dat u dividenden herinvesteren, koopt u extra aandelen in het Fonds. Zorgervoor dat de kosten van deze aandelen aan uw fiscale basis toevoegen wanneer u uwbelastbare winst van een verkoop berekenen. Anders, u teveel betaalt de IRS. Als uwfonds tracks de gemiddelde basis van aandelen voor u, worden het geherinvesteerdedividenden automatisch opgenomen in de berekening; anders is het aan jou.
 4. 4. 4) Niet-Track jaar tot jaar overdracht ItemsAls je staat en lokale belastingen betaald wanneer u uw belastingaangifte 2006 staat in2007 ingediend, vergeet niet om dat bedrag in uw 2007 staat en lokalebelastingbetalingen. Bovendien, als je had kapitaalverliezen in een voorafgaande jaarmeer dan de limiet van 3.000 dollar jaarlijkse aftrek, moet u de ongebruikte verliezenover te dragen aan uw aangifte inkomstenbelasting 2007. Hetzelfde geldt vooreventuele charitatieve bijdragen die kon niet u in een voorgaande jaar vanwegebeperkingen op dergelijke afschrijvingen aftrekken. Laat niet dergelijke overdrachtenverdwalen in de shuffle.5) Niet van de naam (of de verkeerde naamgeving) aan uw pensioenplan begunstigdeAls je, uw IRA sterft 401 (k), of andere gekwalificeerde afboekingsrekening plan geeftaan degene die u hebt ingesteld als de begunstigde. In veel gevallen, die uw echtgenootworden zal. Maar als u geen begunstigde aanwijzen, het geld kan gaan naar uw goed.Als dat gebeurt, zijn uw erfgenamen moet schoon uit de account over een periode vanvijf jaar in plaats van over hun levensverwachting, die sterk versnelt de belastingen diezij te danken hebben. En naamgeving uw kleinkinderen als begunstigden kan leiden totde overdrachtsbelasting generatie overslaan als het bedrag in de afboekingsrekening erggroot is.
 5. 5. 6) Niet het maximaliseren van uw 401 (k) bijdragenBedragen draagt u bij aan uw werkgever 401 (k) plan niet alleen verminderen uwbelastbaar inkomen dollar voor dollar, zij ook groeien belasting uitgesteld totdat u tetrekken in uw gouden jaren. Dat is een mooie tax shelter. En als uw werkgeverovereenkomt met bijdragen, zoals de eerste drie procent van de betaal je in, bent u mistop gratis geld als je niet deelnemen. Als u kiest een Roth 401 (k), max out opbijdragen, ook als je kunt veroorloven. Hoewel je niet een upfront belastingvoordeelvoor uw bijdragen met de versie Roth, kunnen uitbetalingen in pensioen op basis vanuw bijdragen en inkomsten op hen belastingvrij.7) Ontbreekt driemaandelijkse schatting belastingbetalingenSommige belastingbetalers die de mogelijkheid hebben om hun geschatte belastingenhetzij per kwartaal betalen niet de tijd om te doen of liever te wachten om hunbelastingen betalen totdat ze hun inkomstenbelasting bestand kunt vinden. Dit is eenvergissing: u betaalt een geschatte belasting onderbetaling boete ten bedrage vanongeveer acht procent per jaar voor elk kwartaal dat de belastingen niet wordenbetaald.
 6. 6. 8) Niet Planning correct voor de uitoefening van en het verkopen van Stock optiesVeel werknemers die uitoefening van opties en verkopen de aandelen in dezelfde-dagtransacties vinden dat de winsten zij van een dergelijke verkoop realiseren ze in eenhogere belasting beugel duwen. Als dit bij u gebeurt, en als uw werkgever gewoonbelastingen tegen een vaste rente van de transactie achterhoudt, moet u bepalen watuw werkelijke inkomstenbelasting aansprakelijkheid zal wees zodat je niet verbaasd overhet bedrag aan belasting dat u verschuldigd bent komen 15 April.9) Niet aan te passen onthouden wanneer u banen wijzigtOver te schakelen naar een nieuwe baan is een perfecte tijd om te herzien uw algeheleachterhouden, met name als u een significante verhoging krijgt. Nadat u hebtoverwogen aan te passen uw federale inkomstenbelasting achterhouden, vergeet danniet over herziening van uw staat achterhouden van emissierechten. Dat wordtvoorkomen dat onaangename verrassingen op tijd indienen.
 7. 7. 10) Bijdragen tot een Roth IRA als uw inkomen te hoog isPersonen waarvan gemodificeerde aangepast bruto inkomen is meer dan $114.000($166,000 voor echtparen indiening van een gezamenlijke belastingaangifte) kunnenniet bijdragen aan een IRA Roth; doen zal dus leiden tot een sanctie zes procent op hetbedrag dat u heeft bijgedragen.11) Maken een geschatte belasting betaling goed na een groot inkomen-gebeurtenisWaarom is dit een fout? Als u anders bent beschermd tegen de onderbetaling sancties(omdat je misschien, betaalt via de inhouding van een bedrag dat gelijk is aan vorig jaarbelasting of, voor hogere inkomsten belastingplichtigen, 110% van vorig jaarbelasting), er is echt geen reden om uw federale belasting vroeg te betalen. Laat datgeld verdienen rente voor u tot het tijd is om belasting te betalen.

×