Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Red Puma
Strategy

Doelgroep:   Sporters en jongeren.

Smaak: Fris & fruitig, het geeft energie, power en levenslust.
 ...
Structure

flowchart
Surface

Kleur:     Grijs, rood (rood voor het logo). Rood en wit staan voor PUMA.

Compositi...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Red Puma 5 Elemts Of User Experience

819 views

Published on

Published in: Travel, Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Red Puma 5 Elemts Of User Experience

 1. 1. Red Puma Strategy Doelgroep: Sporters en jongeren. Smaak: Fris & fruitig, het geeft energie, power en levenslust. Er zijn verschillende smaken: ananas (geel), appel (groen), orange (oranje), aardbei (rood) en druif (blauw). Persona's: Usain Bolt (is de world's fastes man, loper, sponsor bij Puma, en is 22 jaar oud). Kristine Engeset (is ook een loopster, 20 jaar oud). Deze twee personen hebben wij gebruikt voor de achtergrond, beiden hebben een flesje RED PUMA in de hand. Zij zijn al sponsor voor Puma, dus kunnen zij ook sponsors zijn voor Red Puma. Op de site: Voorstel van de drank. De drank combineren met sport. (Beelden op de achtergrond van sporten waar PUMA kleding voor ontwerpt) Zodat het duidelijk is dat het een sportdrank is. De site moet interactief zijn (net als de andere Puma sites). RED PUMA Dit staat voor nieuwe power die je krijgt na het drinken van de drank. Het is fris, en lest de dorst! Dit is wat RED PUMA wilt bereiken. Het is een bewuste navolging van Red Bull, maar hier is het een sportdrank! Rood staat voor PUMA. Scope Must have: Overtuigen dat het een goede sportdrank is. (De tekst staat naast de flesjes als je erop klikt) Verkoop van de drank. (Een online shop zodat de mensen meteen de drank kunnen kopen) Lekkere smaken. (5 fruitsmaken te gebruiken) Mooie flesjes, beter lifestyle. (Het is een modern uitziend flesje) Should have: Energie geven. Power. Levenslust. Could have: Bekende sporters drinken RED PUMA. Sponsoring van sport events. Won't have: Best verkochte sportdrank. Wereldberoemde drank.
 2. 2. Structure flowchart Surface Kleur: Grijs, rood (rood voor het logo). Rood en wit staan voor PUMA. Compositie: Eerste idee: plaatjes in het midden en daaromheen het menu. (Dit omdat op alle PUMA sites plaatjes in het midden staan. Dit is interactief.) Later: frisdrankautomaat in het midden met daarop het menu. Typografie: Makkelijk lettertype, lettertype van PUMA zelf voor het logo. PUMA gebruikt een schreefloos lettertype. Fotografie: We hebben plaatjes van de andere PUMA sites gehaald, om het te laten herkennen. Deze plaatjes stralen levenslust en power uit. Graphics: De frisdrankautomaat hebben we bewerkt tot een automaat voor de PUMA drank. Op 2 van de plaatjes staat het drankje zelf, dit hebben wij bewerkt, zodat de persona’s van PUMA het in hun hand houden. We hebben expres de functies van de frisdrankautomaat niet extreem toegepast, want anders zou het een stuk minder gebruiksvriendelijk worden. Stijl: De stijl is sportief, je krijgt zin om te bewegen. Het is ook een moderne, strakke stijl. Wij willen de stijl van PUMA zelf onderhouden.

×