Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

пътуване до полша

278 views

Published on

Пътуване до Полша

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

пътуване до полша

 1. 1. ЕДНО ПЪТУВАНЕ НА АНЕЛИЯ, КРАСИ И МИТЯ
 2. 2. *В САМОЛЕТА Обърнахме самолета с крилата надолу и не спряхме да се смеем Според вас усмивките ни изкуствени ли са?????
 3. 3. Кои са най– фотогенични??
 4. 4. *В училището на Ола,Якоб и Игор беше много интересно.Първо гледахме представление с участието на децата от това училище.След това ни взимаха интервю. Питаха ни за екологичността на България. После отидохме на обяд. Ядохме божествено вкусна доматена супа.Второто ястие, което ни дадоха, беше котлет със салата и картофено пюре. Най–вкусна беше доматената супа!!!!!!!!!!! МММММММММММММ ВКУСНООО!!!!!!!!!!!!!!
 5. 5. * Това езеро е толкова чисто, че в него плуват ЖИВИ лебеди и патици Тази снимка е на огромния замък в Краков
 6. 6. *
 7. 7. *
 8. 8. *
 9. 9. *
 10. 10. Най-интересна беше историята за трапезарията, която гласеше това: Тези,които се хранят на 1-вия етаж, щом погледнат нагоре, виждат стъклен аквариум с големи риби,а тези ,които се хранят на 3-тия етаж, като погледнат надолу, виждат същия аквариум.
 11. 11. СТРЕЛБА С УРЪДИЕ!! БУУУУУУУУММММММ!!!!!!!!
 12. 12. *След това посетихме един стар дворец.Там имаше пианист, който свиреше много хубаво на пиано.
 13. 13. *Последва сафари
 14. 14. * Един бизон се затича към трактора, който ни возеше, и си помислихме, че ще се блъсне в него!!Но той спря точно пред нас!!
 15. 15. * Хванаха Митя - едва оцеля!!!
 16. 16. А Игор бе хванат на гилотината!!!
 17. 17. *
 18. 18. *На другия ден направихме 9 км преход през една гора. След това ходихме на църква. Близо до нея имаше ресторант. Ядохме традиционна супа и котлет с пюре. Беше много, много вкусно.След яденето ходихме на едно езеро, пълно с риби и жаби.
 19. 19. *Черешката на тортата беше, че Краси си забрави телефона в таксито на път към летището!!!

×