Manual utilizare sonyericsson_x5_pureness_ro

393 views

Published on

Published in: Technology, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
393
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Manual utilizare sonyericsson_x5_pureness_ro

 1. 1. Sony Ericsson Xperia X5 Pureness Manual de utilizare
 2. 2. Prezentare telefon 1 Difuzor 2 Ecran 1 3 Butoane selectie 4 Buton volum 2 5 Buton apel 6 Buton meniu activitati 7 Conector pentru incarcator, handsfree si cablu USB 3 8 8 Buton incheiere convorbire 9 9 Buton C (Clear) 4 10 10 Taste navigare 5 6 11 Antena 7 11 12 Buton pornire/oprire/resetare 13 Buton volum 14 Slot SIM 12 13 14 Introducere card SIM• Deschideti capacul locasului si introduceti cardul SIM pozitionand contactele in jos. 4
 3. 3. Scoatere card SIM• Deschideti capacul si apasati cardul pentru a-l scoate. Pornirea telefonului Pentru a porni telefonul1 Pe spatele telefonului tineti apasat butonul .2 Introduceti codul PIN daca este cerut si apasati OK.3 Selectati limbajul.4 Urmariti instructiunile ce apar. Pentru a corecta o greseala in introducere codului PIN, apasati .
 4. 4. Incarcarea acumulatorului Acumulatorul telefonului este incarcat atunci cand achizitionati telefonul. Acumulatorul nu poate inlaturat sau schimbat Pentru a incarca bateria1 Conectati cablul de incarcare la telefon.2 Inlaturati cablul de incarcare prin ridicarea acestuia in sus. Maximizarea performantelor acumulatorului• Incarcati telefonul des.• Opriti telefonul cand sunteti intr-o zona fara semnal.• Opriti functiile 3G si Bluetooth cand nu aveti nevoie de acestea.
 5. 5. Indicatori ecranIcon Descriere Acumulatorul este aproape incarcat Acumulatorul necesita incarcare Semnalul de retea este bun Nu exista semnal de retea O retea 3G este disponibila O retea HSPA este disponibila Apeluri pierdute Apeluri redirectionate Apel in curs Microfonul este oprit Difuzorul este pornit Telefonul este pe pro l silentios SMS primit MMS primit Email primit Player-ul muzical este activ Radio-ul este activ Este conectat un handsfree Functia Bluetooth este activa Un dispozitiv Bluetooth este conectat Telefonul este conectat la Internet Pagina de internet securizata Alarma este activa Intalnire programata Memento sarcina O aplicatie Java este pornita Antivirusul se activeaza Cablul USB este conectat
 6. 6. Optiuni meniuRadio Internet Apel rapid TrackID™ CautareAlarma Jocuri Redirectionare apeluri Inregistrare sunet Schimbare linieApeluri Administare apeluri Muzica Ora A sare numar propriuToate Setari Handsfree General ConectivitatePrimite Pro luri Bluetooth Ora si data USBEfectuate Limbaj Nume telefon Update SincronizarePierdute Control vocal Administrare aparat Scrutaturi Retele mobileOrganizator Mod avion Comunicari dateCalendar Blocare auto taste Setari InternetSarcini Coduri PIN Setari streamingNotite Securitate Setari mesajeSincronizare Accesibilitate Setari SIPCronometru Stare telefon AccesoriiStopwatch Master reset Ajutor utilizatorCalculator Sunete si alerte Ghid de utilizareAplicatii Volum ton de apel Descarcare setariManager siere Ton de apel Setari principaleTransfer siere Mod silentios Sfaturi si trucuri Ton de apel crescatorMesagerie Alerta vibrareScrie nou Ton de apel mesajCasuta intrare Sunet tasteMesaje DisplayEmail WallpaperMesaje vocale Orientare TemaContacte Ecran de pornirePersonale Protectie ecranContact nou LuminozitateDivertismentServicii online Apeluri
 7. 7. Navigare Pentru a accesa meniul• Cand apare Menu pe ecran apasati butonul central pentru a intra in Meniu.• Daca Menu nu apare pe ecran apasati butonul de terminare apel si dupa aceea butonul central Pentru a naviga in meniu• Apasati tastele de navigatie sus/jos/dreapta/stanga pentru a naviga in meniuri. Pentru a face o selectie pe ecran• Apasati tasta de selectie dreapta/stanga. Pentru a vedea optiunile unei selectii.• Selectati Optiuni. Pentru a incheia o functie• Apasati tasta incheiere apel Pentru a va intoarce in standby• Apasati tasta incheiere apel To delete items• Pentru a sterge o selectie apasati tasta C. Blocare tastelor Puteti seta blocarea automata a tastelor iar indicatorul . apare pe ecran. Se poate raspunde la apeluri fara a debloca tastatura. Apeluri catre 112 se poat face fara a debloca tastatura. Pentru a bloca manual tastele1 Apasati .2 Selectati Lock . Pentru a debloca tastele1 Apasati .2 Selectati Unlock . Pentru a seta blocarea automata a tastelor1 Selectati Menu > Settings > General > Auto. keylock .2 Alegeti o setare. File File pot disponibile. De exemplu, Calls prezinta le.
 8. 8. • Apasati tastele de navigare stanga/dreapta Scurtaturi Puteti seta scurtaturi din modul standby pentru tastele de navigare. Pentru a utiliza scurtaturi pentru tastele de navigare• Apasati tastele de navigare stanga/dreapta/sus/jos pentru a accesa functia aferenta. Pentru a edita scurtaturile1 Selectati Menu > Settings > General > Shortcuts .2 Navigati catre o optiune si selectati Edit .3 Navigati catre o optiune de meniu si selectati Shortc. . Scurtaturi meniu principal Scurtaturile din meniul principal sunt de la stanga la dreapta si de sus in jos. Pentru a selecta direct o optiune din meniu• Selectati Menu si apasati – . Meniu activitati Meniul activitati va ofera scurtaturi catre:• Eveniment nou – apeluri pierdute si mesaje noi.• Aplicatii pornite – aplicatii pornite in fundal.• My shortcuts – adaugati functii favorite. Pentru a accesa meniul de activitati• Apasati . Memorie media Limbajul telefonului Puteti selecta limbajul telefonului. Pentru a selecta limbajul1 Selectati Menu > Settings > General > Language > Phone language .2 Selectati o optiune. Introducerea textului Textul se poate introduce in mod standard sau predictiv.
 9. 9. Apelare Efectuare si receptionare unui apel Pentru a efectua un apel1 Introduceti numarul de telefon.2 Apasati butonul de efectuare apel. Pentru a incheia o convorbire• Apasati butonul incheiere apel. Pentru a raspunde la un apel• Apasati butonul receptionare apel. Pentru a respinge un apel• Apasati butonul terminare apel. Pentru a modi ca volumul difuzorului in cadrul unei convorbiri• Apasati butonul de volum sus/jos. Apeluri de urgenta Se pot efectua apeluri de urgenta la numarul 112 chiar fara introducerea unui card SIM, atat timp cat va a ati in zona de acoperire a unei retele de telefonie mobila. Pentru a efectua un apel de urgenta• Introduceti 112 si apasati butonul efectuare apel.
 10. 10. Mesaje Pentru a creea si trimite un mesaj1 Selectati Menu > Messaging > Write new > Message .2 Introduceti textul.3 Selectati Continue > Contacts look-up . .4 Selectati un destinatar si selectati Send . Pentru e vedea un mesaj in casuta de intrare1 Selectati Menu > Messaging > Messages > Inbox .2 Navigati catre mesajul dorit si selectati View . Pentru a salva mesajele primite in memoria media• Selectati Menu > Messaging > Messages > Settings > Save to > Media memory Pentru a salva un mesaj pe SIM1 Selectati Menu > Messaging > Messages si selectati un folder.2 Navigati catre un mesaj si selecati Options > Save message . Setari mesaje Pentru a selecta o optiune pentru toate mesajele1 Selectati Menu > Messaging > Messages > Settings .2 Selectati o optiune.

×