Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

QlinkBox: la tecnologia al servei de l'empresa

 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

QlinkBox: la tecnologia al servei de l'empresa

 1. 1. Treballa i creix amb la tecnologia social L’eina social imprescindible en qualsevol entorn col·laboratiu
 2. 2. Què és QlinkBox? Tres funcionalitats en una única pantalla Treball Col·laboratiu Xarxa social corporativa Comunicació interna i externa Empresa Client
 3. 3. Xarxa social corporativa Treball Col·laboratiu ➢  Perfil personal ➢  Transversalitat ➢  Comunicació entre grups i/o departaments ➢  Gestió i planificació de la feina ➢  Missatges públics i privats ➢  Intranet per la teva empresa Extranet per a clientes externs ➢  Organització i compartició de recursos ➢  Posts, xats, videoconferències Comunicació interna i externa ➢  Gestió de la reputació online ➢  Monitorització de la marca i control impacte mediàtic ➢  Cerca per paraules clau ➢  Analítiques socials
 4. 4. QlinkBox són facilitats Des d’una pantalla intuïtiva i fàcil d’usar, QlinkBox mostra un mur principal envoltat per un gran conjunt de funcionalitats relacionades.
 5. 5. Comunica’t amb el teu grup tant per xat com per videoconferència. Crea tants grups com vulguis i afegeix-hi tothom qui hagi de participar-hi. Idea les tasques de grup, i les teves pròpies també. Aquí tindràs disponible els teus enllaços preferits. Planifica les teves activitats amb el calendari. Monitoritza tota la teva informació d’interès per tenir-la ja agrupada. Controla a la vegada totes les teves xarxes socials a través d’un panell intuitiu amb 4 menús principals (mur, arxius, directori, estadístiques).
 6. 6. Comunicació a través de missatgeria interna i també externa.
 7. 7. Organitza tots els teus grups amb un accés personalitzat per a tots els usuaris membres.
 8. 8. Comparteix tot tipus d'arxius i puja’n diferents versions.
 9. 9. Amb les estadístiques pots analitzar quins usuaris postegen i el ressò obtingut.
 10. 10. RESERVA DE SALES REPORTING Els mòduls són funcionalitats amb que es pot complementar el paquet d’eines de QlinkBox.
 11. 11. RESERVA DE SALES L’administració d’aquest mòdul permet gestionar el lloguer d’aules i espais polivalents. Es poden llogar tant per usuaris de QlinkBox com per usuaris externs.
 12. 12. REPORTING Amb aquest altre mòdul es pot seguir l’impacte mediàtic de les accions comunicatives llençades a través de diverses xarxes socials des de QlinkBox.
 13. 13. QlinkBox avantatges 1 Prepara i temporitza l’emissió dels teus missatges en diferens xarxes socials i, pas a pas, segueix el seu impacte mediàtic. Organitza tota la teva informació i dades per estalviar temps i créixer en termes d’eficiència.
 14. 14. QlinkBox avantatges 2 Usa la xarxa social per compartir informació, no sols entre tots els membres de l’empresa, també amb els externs (partners, clients,...) Supera els límits que impedeixen l’òptim flux de comunicació dins i fora l’empresa.
 15. 15. QlinkBox avantatges 4 Total adaptació a tota mena d’usuaris: Tres versions de QlinkBox amb 3 pressupostos i prestacions adaptades.
 16. 16. QlinkBox fiabilitat provada La seguretat de la informació, una de les nostres majors prioritats. Namastech garantitza la precisió de la feina de QlinkBox amb la finalitat de protegir tota la informació del client amb altes mesures de seguretat basades en tallafocs i còpies de seguretat diàries.
 17. 17. Et quedaràs fora de ? Prengui profit d'aquesta oportunitat d'utilitzar aquesta eina i descobreixi com la seva empresa es beneficia de tots els avantatges de QlinkBox.

×