Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Vacature docent Online Marketing Avans Hogeschool Breda

1,692 views

Published on

Vacature docent Online Marketing Avans Hogeschool Breda

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Vacature docent Online Marketing Avans Hogeschool Breda

  1. 1. AVANS HOGESCHOOL ACADEMIE VOOR MARKETING EN BUSINESS MANAGEMENT VACATURENUMMER 12/ Docent hbo marketing m/v specialisatie online marketing 1,0 fte Breda Jouw kennis is onmisbaar voor onze studentenMeer dan 1400 studenten volgen aan de Academie voor Marketing en BusinessManagement (AMBM) in Breda de opleidingen Commerciële Economie, Communicatie ofSmall Business & Retail management. Het zijn opleidingen voor studenten die ambitieuszijn en die de dynamiek in de markt willen begrijpen. Tijdens hun gehele studie staat hetmarketingsproces, het opzetten van een eigen bedrijf of strategische communicatiecentraal. De AMBM staat bekend om haar goede contacten in het beroepenveld en depraktijkgerichtheid van haar opleidingen. Waar de academie ook hoge ogen mee gooit,zijn de studentvriendelijkheid , de nauwe betrokkenheid bij studenten en debevlogenheid van het docententeam.De academie positioneert zich als broedplaats voor innovatie en creatie.‘Ondernemerschap’ blijft de dragende pijler. De academie biedt kwalitatief hoogwaardigeopleidingen aan die samen met de beroepspraktijk ontwikkeld zijn. Ondanks de grotestudentaantallen slaagt de academie erin de individuele ontmoeting met studenten vormte geven, waardoor talenten zich optimaal kunnen ontwikkelen. De academie biedt zowelbacheloropleidingen als 6 succesvolle minoren aan voor verschillende doelgroepen.Voor de opleiding zijn wij op zoek naar een online marketeer. Ervaring met algemenemarketing als basis is vereist. Verder strategisch onderlegd maar ook operationeleervaring gewenst en tevens een visie op het totale online vakgebied. E-mailmarketing,zoekmachine-marketing, usability en social media zijn belangrijke onderwerpen waar wijin de opleidingen mee werken. Daarnaast is ervaring met geven van onderwijs en/ofcursussen op dit gebied een pre.Functie-inhoudAls docent hbo marketing verzorg je colleges in alle studiejaren en begeleid je studentennaar een zelfstandige baan in de maatschappij. Dit doe je zowel op online- als offlinemarketing gebied. Studenten ontwikkelen zich en jij staat ernaast. Je reikt ze decommunicatieve vaardigheden aan waarmee zij in het beroepsleven aan de slag moeten.Afhankelijk van je kennis en ervaring vervul je alle rollen van het docentschap: jeontwikkelt, voert uit, fungeert als coach én bent coördinator van een onderwijseenheid.Functie-eisenDe ideale kandidaat:- Heeft een relevante opleiding op academisch niveau;- Heeft gedegen ervaring opgedaan in de beroepspraktijk;- Is flexibel;- Is communicatief vaardig in woord en geschrift, in de Nederlandse en Engelse taal;- Heeft affiniteit met moderne onderwijsmethoden.Meer over deze vacature
  2. 2. Functiecode: ond16Functieschaal: 11Ingangsdatum: zo spoedig mogelijkAard van de vacature: tijdelijk voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid totverlenging met maximaal 2 jaar.Omvang: 1,0 fteGeïnteresseerd?Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Helmi Geeve, directeurAMBM, 076 5250157.Wil je solliciteren? Klik hier voor jouw sollicitatie!Vergeet niet vacaturenummer 12/te vermelden.Insturen kan tot en metDe vacaturetekst wordt na de sluitingsdatum van de website verwijderd.Aan de inhoud van deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.Deze vacature is tegelijkertijd vrijgegeven voor interne werving.Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

×