Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

"Crea, Incuba, Emprèn" del Punt TIC de Tremp

1,096 views

Published on

Des del viver d’empreses joves La incubadora i en el marc del Pla Local de Joventut de l’Ajuntament de Tremp arriba el projecte Crea, Incuba, Emprèn.

Es tracta d’una oferta formativa adreçada, majoritàriament, a joves emprenedors o empresaris que volen donar un impuls al seu negoci. L’oferta consta de dos grans blocs: els cursos i els seminaris.

Les persones interessades poden aprendre a dissenyar la imatge de la seva empresa, construir la seva pròpia web o blog i conèixer com posicionar-se a les xarxes socials.

Els tres cursos reben finançament del SOC i el Fons Social Europeu i es duen a terme entre octubre i novembre al Punt TIC de Tremp.

Amb els seminaris s’ofereix als interessats conferències entorn el món del negoci i les noves tecnologies a través de reconeguts experts en la matèria. Cooperativisme, obligacions fiscals, e-commerce i fer un bon ús de les tecnologies de la informació són els temes principals d’aquestes xerrades.

Published in: Technology
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

×