Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Playa Principe, La Manga

1,019 views

Published on

Eksklusiv Penthouse - leilighet til leige på La Manga

Published in: Travel, Entertainment & Humor
  • Be the first to comment

Playa Principe, La Manga

  1. 1. Ferie på La Manga, Spania ?
  2. 2. La Manga ligg som ein arm ut i Middelhavet med innsjøen Mar Menor på eine sida, og Middelhavet på andre sida. Klimaet er fantastisk fint både sommar og vinter, og badetemperaturen i den grunne og saltrike Mar Menor er berre eventyrleg behageleg.
  3. 3. I gangavstand frå leiligheita ligg ei av Middelhavets største lystbåthavner, omkransa av små sjarmerande restaurantar frå alle nasjonalitetar. Frå havna går strandpromenaden med trapper ned i Mar Menor på eine sida, og ei grøn ”lunge” på andre sida, trygt skjerma frå alt av trafikk og anna støy. Eit trygt og godt eldorado for barnefamiliar.
  4. 4. Playa Principe er eit heilt nytt anlegg med topp standard. Anlegget ligg 100 meter frå ei av Middelhavets finaste sandstrender, og med basseng mellom anlegget og stranda. Frå penthouse - leiligheita er det ei fantastisk utsikt med sola som stig opp av Middelhavet om morgonen og går ned i Mar Menor om kvelden.
  5. 5. Penthouse-leiligheita er på to plan med stove, kjøkken, to soverom og to bad på første plan. Framfor stove og soverom er det ein romsleg terrasse med panoramautsikt.
  6. 6. Dei to bada, slik som resten av leiligheita er bygd med topp standard.
  7. 7. Frå leiligheita går trappa opp til ein romsleg takterrasse, med ei fantastisk utsikt, og godt utstyrt med grill, dusj og anna som trengst til ein perfekt ferieleiligheit.
  8. 8. Og etter ein god dag på stranda, ved bassenget eller på takterrassen, er det herleg å berre stå og nyte atmosfæren når sola går ned i Mar Menor. Dette er ferie!! Fristar det ?
  9. 9. For leige, kontakt: Per Svein Reed 6827 Breim Mob. 907 99 819 epost: per.svein@reedfoto.no

×