Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

92238639 expressio-escrita-amb-imatges

  • Be the first to comment

92238639 expressio-escrita-amb-imatges

  1. 1. EXPRESSIÓ ESCRITALlengua catalana Nom:3r primària Data: 1. Fixa’t en la imatge i descriu el que hi veus: 2. Corregeix els errors i torna a escriure la descripció de la imatge: 3. Escriu 3 vegades, les paraules on has fet algun error d’ortografia Hola!, sóc l’Erra. Acabo de veure que la teva reeducadora t’ha demanat que descriguis una imatge, és veritat?
  2. 2. JO ET PUC AJUDAR!!! Segueix els meus consells i ja veuràs com la teva descripció serà GENIAL!!!1. El primer que has de fer és una PLUJAD’IDEES:------2. Després, ordena les teves IDEES. Posa un número al costatde cadascuna de les idees anteriors4. Perquè la descripció de la imatge et surti molt bé!!!! hem de unir les idees que hem pensat amb CONNECTORS!
  3. 3. SAPS QUÈ SÓN ELS CONNECTORS? Els connectors sónparaules que ens ajuden a unir diferents frases d’un text, unahistòria, un conte...QUINS CONNECTORS CONEIXES?? Fes una llista:Et dono una pista: - Però - Abans - - - - - - - - Encara que sembli un súper heroi...no sé dibuixar! ARA, EM POTS AJUDAR TU??
  4. 4. FES UN DIBUIX DE LES 5 PARAULES QUE MÉS ENS HA COSTAT ESCRIURE

×