Sc1

283 views

Published on

Published in: Self Improvement, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
283
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
11
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Sc1

 1. 1. Sc: Living with Seasons Ja, dat is collin daar in het midden ><
 2. 2. Dit is Collin. Gek op tuinen en niet echt een gezelschaps sim. (5,5,5,5,5,10 dacht ik XD, kennissim, levenswens: minister v/h onderwijs worden)
 3. 3. Na een ontbijtje, wandelt hij op zijn kleine moestuintje af. Hij zou ook graag een vijvertje hebben, maar daar is nog geen geld voor. Fluitend strooit hij de compost uit op de grond.
 4. 4. Met de schoffel schuift Collin wat aarde over zijn zaadjes heen, en geeft ze allemaal een beetje water. Balen dat hier geen kas is. Dat word dus sparen....
 5. 5. Terwijl hij bezig is met gieteren (is dat wel een woord :?) hoort hij iemand achter hem in de natte grond stappen. En nog iemand, en nog iemand... Geïrriteerd draait hij zich om. “Blijf van mijn plantjes af!” roept hij. (>< dat kwam er niet helmaal goed uit... :P) Een beetje beledigd lopen de mensen weer weg. “We kwamen alleen maar even begroeten...” mompelt er 1. “Neem dat welkoms cadeau ook maar weer mee!” Collin draait zich vliegensvlug om “Wacht even!”
 6. 6. 'S avonds heeft hij spijt van het wegsturen en hij belt een koppelende zigeunerin op. Hij moet tenslotte ergens een vrouw vandaan halen. Als de vrouw om geld vraagt duwt hij $1000,- in haar handen. De vrouw kijkt er even teleurgestelt aan en zegt: “Weetje als het toch niets word kan je altijd nog naar stadsbuurt, of blauwwater.” Als er een oude babysitter uit de lucht komt vallen besluit Collin dat maar te doen. Jammer van zijn geld, dat wel.
 7. 7. Het komt er uiteindelijk op neer dat hij bijna meer geld uitgeeft dan dat hij vrouwen ziet. (hoewel hij wel iets wint met pokeren:) Net als hij op het punt staat te vertrekken ziet hij iemand...
 8. 8. Het is een vrouw genaamd Chrissy en laten we zeggen dat het wel klikt, nee wacht, ik weet het eigenlijk wel zeker. (gek toch? Hij valt op zwart haar en brillen en Chrissy heeft geen van beide.... O_o) (Collin & Chrissy :)
 9. 9. Om een uur of 3 bedenkt hij zich dat hij over 4 uur naar zijn werk moet en hij moet echt naar huis. Maar, hij heeft er wel een vriendin(netje :) bij.
 10. 10. Een paar dagen later woont Chrissy bij hem in huis :). Toen was er geld om een kas om Collin's plantjes heen te bouwen (die waren doorweekt van de regen :O)
 11. 11. Collin krijgt op zijn werk overigens een moeilijke keus: hij kiest voor sjoemelen met de presentielijst.
 12. 12. Dit vind ik er altijd zo lief uitzien <3
 13. 13. Nog 1tje :3
 14. 14. En al snel, in de kas. Vind een verloving plaats....
 15. 15. En met z'n tweeen in de achtertuin:
 16. 16. Ik heb ook wat lol gehad met de camera :)
 17. 17. :P
 18. 18. <3
 19. 19. Deze is toch wel het leukst :)
 20. 20. Groetjes Psarole :) Overigens kunnen het toch wel eens meer generaties dan 2 worden :P

×