Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

šTo i kako rade pripadnici špj

238 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

šTo i kako rade pripadnici špj

  1. 1. Što i kako rade pripadnici ŠPJ?
  2. 2. Što i kako rade pripadnici ŠPJ? Pripadnici školskih prometnih jedinica u zonama osnovnih škola na obilježenim pješačkim prijelazima osiguravaju prijelaz djece preko kolnika.
  3. 3. Što i kako rade pripadnici ŠPJ? Stojeći uz pješački prijelaz u posebnoj odori sa stop pločicom, pripadnici ŠPJ zaustavljaju vozila, kako bi djeca mogla sigurno prijeći kolnik.
  4. 4. Što i kako rade pripadnici ŠPJ?
  5. 5. Što i kako rade pripadnici ŠPJ? Pripadnike školskih prometnih jedinica osposobljavaju v o d i t e l j i i p o l i c i j a.
  6. 6. Što i kako rade pripadnici ŠPJ? prometno – preventivni odgoj pravila prometa prometne znakove i upravljanje prometom praktične vježbe na školskom prometnom poligonu ili na školskom igralištu Osposobljavanje obuhvaća:
  7. 7. Što i kako rade pripadnici ŠPJ? Policija svakom pripadniku školske prometne jedinice izdaje iskaznicu.
  8. 8. Što i kako rade pripadnici ŠPJ? Rad školskih prometnih jedinica organizira se u pravilu u smjenama i to tako da se kroz rad od po pola sata nastoji pokriti dolazak učenika u školu te odlazak najvećeg broja učenika iz škole.

×