Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Déborah Repullés i Ana Cheda Presenten . . .
 
Hi havia una vegada un petit ase que es deia Trotro. A aquest ase li agradava molt jugar amb qualsevol cosa, però el que m...
 
En Trotro s’anava allunyant més i més de casa seva mentre perseguia l’estel. Quan en Trotro ja no podia veure l’estel perq...
La tardor va arribar i en Trotro no tornava, els seus pares estaven molt amoïnats perquè va desaparèixer s...
 
El diari es va difondre per tota la província. Va arribar a les mans del gran detectiu Conan l’ase i aqu...
L’ase Conan, va anar a on en Trotro acostumava a jugar per intentar trobar-lo.
Després de caminar molt, va trobar una petjada al camí. La va observar desde ben a prop amb una lupa. No hi havia dubte, ...
El detectiu Conan va arribar a una platja sense notícies d’en Trotro, però de sobte va veure un petit ase molt semblant al...
El detectiu va retornar al Trotro als seus pares i va rebre una recompensa pel seu gran éxit amb l’investigació. Ara tot...
Fi
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

conte trotó

497 views

Published on

Published in: Travel, Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

conte trotó

 1. 1. Déborah Repullés i Ana Cheda Presenten . . .
 2. 3. Hi havia una vegada un petit ase que es deia Trotro. A aquest ase li agradava molt jugar amb qualsevol cosa, però el que més li agradava era jugar amb un estel que li va regalar la seva mare en forma de marieta. Un dia estava jugant amb el seu estel, de sobte l’aire va bufar molt fort i l’estel se li va escapar de les mans. I en Trotro va començar a empaitar-lo.
 3. 5. En Trotro s’anava allunyant més i més de casa seva mentre perseguia l’estel. Quan en Trotro ja no podia veure l’estel perquè era molt lluny, s’en va adonar que s’havia perdut.
 4. 6. La tardor va arribar i en Trotro no tornava, els seus pares estaven molt amoïnats perquè va desaparèixer sense dir res i d’un dia a altre. Els seus pares estaven tan desesperats, que van decidir posar una foto d’ell al diari per si algú el trobès, poguès comunicar-ho.
 5. 8. El diari es va difondre per tota la província. Va arribar a les mans del gran detectiu Conan l’ase i aquest va decidir fer-se càrrec d’aquest cas i trobar a en Trotro. OH! Pobre ase!
 6. 9. L’ase Conan, va anar a on en Trotro acostumava a jugar per intentar trobar-lo.
 7. 10. Després de caminar molt, va trobar una petjada al camí. La va observar desde ben a prop amb una lupa. No hi havia dubte, era d’en Trotro!
 8. 11. El detectiu Conan va arribar a una platja sense notícies d’en Trotro, però de sobte va veure un petit ase molt semblant al Trotro i es va apropar a ell. Síííí! Era en Trotro, l’havia trobat!
 9. 12. El detectiu va retornar al Trotro als seus pares i va rebre una recompensa pel seu gran éxit amb l’investigació. Ara tota la família d’en Trotro estava feliç i unida. La mare d’en Trotro li va regalar un altre estel, però aquest en forma de papallona.
 10. 13. Fi

×