Hva er gevinsten med office 365

1,331 views

Published on

Hvilke fordeler gir Office 365 og hva er det beste innholdet i produktet?

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Hva er gevinsten med office 365

  1. 1. Hva er gevinsten med Office 365 En ProCloud AS presentasjon. Epost: kontakt@procloud365.no Hjemmeside: www.procloud365.no Blogg: o365blogg.no
  2. 2. Formål med presentasjonenÅ gi en innføring i hvilke fordeler Office 365 gir deg,med fokus på innhold ikke funksjoner.Gjøre deg nysgjerrig nok til å kontakte oss i ProCloudfor å få mer informasjon om hva Office 365 kan gjørefor deg.
  3. 3. Frigjør din egen tid.Få færre bekymringer og en mulighet til å fokusere pådet du egentlig skal gjøre På jobb Hjemme På fritiden
  4. 4. Skulle du ønske du slapp åÅ bekymre deg for at den gamle serveren holder seg oppe en stundtil?Hjelpe brukere som ikke klarer å logge seg på epost og få tilgang tilserveren når de er hjemme eller på reise?Jobbe sene kvelder med det du egentlig skal, fordi dagen har blittbrukt til å hjelpe kolleger med datatrøbbel?Få noen overraskende regninger fordi dagens server plutselig måbyttes ut med en ny?Fundere over om du er riktig lisensiert på Office og Windows ellerikke? Både internt og når du skal dele noe med noen utenforbedriftenJobbe med å få ulike versjoner av Office og Windows til å fungereoptimalt sammen?
  5. 5. Innholdet i Office 365Litt avhengig av hvilken plan du velger, så får du: Exhange Online SharePoint Office Pro Plus Office Web Apps LyncMen det er bare produktnavn, hva betyr det egentlig?
  6. 6. De små hemmelighetene i Office 365 En 25GB postboks kombinert med at du får med antivirus og antispam. 5 lisenser til Office Pro Plus per bruker, det er fantastisk. Office Web Apps, muligheten til å redigere dokumenter fra en webleser. På mobil, nettbrett eller på PC-er uten Office. Mulighet for Exchange for 28,07 per måned per bruker, hva betaler du for e-post i dag? Mulighet for Lynmeldinger, online møter, videokonferanser. Muligheten for papirløst kontor ved å kombinere OneNote med SharePoint
  7. 7. OppsummeringFordeler og innhold som er beskrevet i dennepresentasjonen er avhengig av hvilken Office 365 plandu velger.Det er basert på Office 2010. Microsoft kan endre sineprodukter og sine tilbud.
  8. 8. Kontakt ossProCloud AS er basert i Sandefjord og tilbyr primærtsine tjenester til bedrifter i Vestfold og Telemark.Epost: kontakt@procloud365.noHjemmeside: www.procloud365.noBlogg: o365blogg.noPS, vi bruker selvfølgelig Office 365 hver dag, heletiden.

×