Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Un dia de pluja

Ad

UN DIA DE PLUJA 
Classe dels cantants de 
Rock 
2n de primària

Ad

1

Ad

1 
● Un dia de pluja comença amb els núvols 
negres. I després comença a caures gotes. 
Quan plou anem amb botes d'aigua I...

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Ad

Upcoming SlideShare
UN DIA DE PLUJA TEXT LLIURE
UN DIA DE PLUJA TEXT LLIURE
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 29 Ad
1 of 29 Ad
Advertisement

More Related Content

Advertisement
Advertisement

Un dia de pluja

 1. 1. UN DIA DE PLUJA Classe dels cantants de Rock 2n de primària
 2. 2. 1
 3. 3. 1 ● Un dia de pluja comença amb els núvols negres. I després comença a caures gotes. Quan plou anem amb botes d'aigua I paraigües. Quan plou no sortim al pati. Quan plou I fa sol surt l'Arc de Sant Martí.
 4. 4. 2
 5. 5. 2 ● El dia de pluja es cauen les fulles I fa molt de vent. Els carres s'omplen d'aigua. La gent porta paraigües. Hem de portar jaquetes I un paraigües. Hem de portar botes.
 6. 6. 3
 7. 7. 3 ● Un dia de pluja comença així: un dia de pluaja no anem al pati I juguem amb els jocs, i a vegades amb les joguines de classe. I sempre sortim amb les botes d'aigua posades.
 8. 8. 4
 9. 9. 4 ● Un dia de pluja fem feines a casa perquè al carrer plou I ens mullem. Aprofitem per acabar la feina del cole i ajudar a la mare amb les feines de casa. Després, si sobra temps juguem a la consola.
 10. 10. 5
 11. 11. 5 ● Dels núvols quan cauen gotes estan plorant i poden créixer les flors dels arbres. S'inflen les fruites com les olives, les maduixes i fins i tot les mandarines.
 12. 12. 6
 13. 13. 6 ● Un dia de pluja comença així: anem a l'escola I fem feines, I a l'hora del pati no sortim, ens quedem a la classe jugant amb les joguines de l'armari de for a de la classe. Després s'acaba l'hora del pati I fem feines. Els dilluns per la tarda anem a psico quan plou.
 14. 14. 7
 15. 15. 7 ● Quan plou surten els caragols. Si he d'anar a l'escola porto el paraigües I les botes d'aigua. M'agrada trepitjar els bassals. Quan plou molt fort la llum se'n va de casa I encenem les llanternes.
 16. 16. 8
 17. 17. 8 ● Un dia de pluja comença així: un dia de pluja no anem al pati i juguem amb les joguines de la classe i ens ho passem molt bé. A vegades amb un joc juguem al passadís I algun dia també fem activitats.
 18. 18. 9
 19. 19. 9 ● Un dia de pluja vaig a casa de les meves amigues i els meus amics perquè estic a prop i faig els deures. A casa juguem a la consola i el meu pare ens posa moltes pel·lícules.
 20. 20. 10
 21. 21. 10 ● Un dia de pluja: m'agrada la pluja perquè salto els pelecs d'aigua.Els dies de pluja que no vaig a l'escola ens quedem a casa. El papa encén el foc a terra i juguem a jocs tots junts.
 22. 22. 11
 23. 23. 11 ● Un dia de pluja plou molt i si és un dia de cole jo agafo les meves botes i vaig al cole a trepitjar els bassals que se'n fan al pati, i si no hi ha escola anem a agafar caragols i quan plou se'n troben molts. A les meves tortugues també els hi agraden els dies de pluja i a mi també.
 24. 24. 12
 25. 25. 12 ● Quan plou els núvols es posen grisos, molt grisos. Diuen que quan plou poc es diu “quatre gotes”. A mi m'agrada que plogui molt perquè surten els bolets. De bolets surten bons I dolents. La pluja són gotes. Quan plou I fa sol surt l'Arc de Sant Martí.
 26. 26. 13
 27. 27. 13 ● Un dia de pluja comença així: A mi m'agrada quan plou. Puc portar botes d'aigua. Si plou I fa sol surt l'Arc de Sant Martí. Puc jugar als bassals. Les plantes es fiquen molt boniques. Surten els caragols.
 28. 28. 14
 29. 29. 14 ● Quan plou ens quedem a casa jugant I no podem jugar a la paly. Si veiem la tele se'n va la llum. Després dormim.

×