Advertisement

Ioan Muntean - Scopul blogului Alchimie Spirituala

Spiritualitate
Jan. 9, 2011
Ioan Muntean - Scopul blogului Alchimie Spirituala
Ioan Muntean - Scopul blogului Alchimie Spirituala
Ioan Muntean - Scopul blogului Alchimie Spirituala
Upcoming SlideShare
Ioan muntean - Alchimia spirituala - O scurta prezentareIoan muntean - Alchimia spirituala - O scurta prezentare
Loading in ... 3
1 of 3
Advertisement

More Related Content

Advertisement

Ioan Muntean - Scopul blogului Alchimie Spirituala

  1. http://alchimie.spirituala.net NUMERE DE TELEFON: 0745.814.480, 0728.809.041, 0763.663.617 şi 0770.313.356 ADRESĂ MAIL: imuntean2000@yahoo.com YAHOO!MESSENGER: imuntean2000 SKYPE: ioan.muntean SCOPUL BLOGULUI ALCHIMIE SPIRITUALĂ Scopul acestui blog este să ne ajute să ajungem să ne bucurăm tot mai mult de fiecare clipă, îmbunătăţindu-ne în mod continuu starea de sănătate şi viitorul nostru şi a celor apropiaţi nouă. Pentru a putea beneficia de elementele din acest blog este bine să lăsăm deoparte orice supărare, prejudecată şi pretenţie. Această atitudine ne va permite să primim mai multă energie şi informaţie si de o calitate mai bună. Acest blog se bazează pe cercetările pe care le fac. Rezultatele proprii sunt confirmate şi de cercetările conexe care se fac pe plan mondial în domenii precum ADN, imunologie, etc. Alchimia spirituală semnifică transformarea calităţilor noastre inferioare, precum frica, ignoranţa, vrăjmăşia şi ruşinea, în cele mai preţioase lucruri care există: iubire şi împlinire. Ajungem să trăim în prezent şi să ne bucurăm tot mai mult de fiecare clipă. Starea normală este de bine, de sănătate, de bogăţie. Rolul meu, şi rolul oricărui maestru spiritual, este de catalizator pentru ca sufletele celor cu care colaborez să poată trăi această alchimie.
  2. În general cei de care mă ocup încep să se simtă mai bine de la prima şedinţă. Fiind ajutaţi să-şi înveţe lecţiile dispar tot mai mult blocajele centrilor de energie şi se optimizează funcţionarea tuturor parametrilor. Se fac câteva sedinţe apropiate, fiecare dintre cei de care mă ocup reuşind tot mai mult să intre în starea de autoarmonizare. Apoi se pot face şedinţe de întreţinere. Prima şedinţă poate fi gratuită, la cerere, pentru cei cu posibilită i materialeț reduse. Cca. 97% din cei care ajung la mine sunt ajutaţi. Nu poate fi ajutat cel ce nu se vrea să se deschidă cu sufletul pentru a primi energia Întregului, energia divină. Este stimulată, în primul rând, regenerarea naturală a sistemului uman şi numai în caz de urgenţă se intervine clasic medical. Potenţialul de regenerare naturală este mult mai mare decât ne putem imagina. Transformarea nu prezintă nici un risc întrucât sistemele proprii ale fiecăruia dintre noi se autoreglează, în funcţie de modelul divin din fiecare. Consider că este important să fie o colaborare cât mai bună intre toţi terapeuţii si medicina clasică. Cercetările pe care le fac confirmă că influenţa este profundă. Această influenţă, îmbunătăţirea sănătăţii şi a viitorului, se transmite şi spre cei apropiaţi – neamuri şi prieteni – dar în primul rând spre copii şi nepoţi. Aceasta demonstrează încă odată că toţi suntem in legătură, că formăm un tot. Acestea toate pot fi privite şi din punct de vedere ştiinţific şi din punct de vedere religios. Ştiinţa şi religia sunt două puncte din care vedem acelaşi Întreg. În alte articole urmează a se prezenta aceste aspecte mai în detaliu. Este bine să înţelegem că deşi sunt importante informaţiile care sunt prezentate pe acest blog, este mult mai importantă energia şi informaţia pe care o primeşte direct, fără cuvinte, sufletul celor cu care lucrez direct sau de la distanţă. Cei care au sufletul deschis pot primi multă energie şi numai prin studierea articolelor pe care le postez pe blog. Sunt rugaţi să lase mesaje toţi cei care doresc. Pe cei care doresc să fie ajutaţi şi prin şedinţe directe sau de la distanţă îi rog să lase mesaje privind problemele pe care le au şi adresa de internet la care pot fi contactaţi.
  3. Prima şedinţă poate fi gratuită, la cerere, pentru cei cu posibilită i materialeț reduse. În urma ei cca 97%, din cei cu care lucrez, se simt mai bine. Cei care doresc să continuăm stabilim după prima sedinţă programul şedinţelor. Cu Lumină şi Iubire, Ioan http://alchimie.spirituala.net NUMERE DE TELEFON: 0745.814.480, 0728.809.041, 0763.663.617 şi 0770.313.356 ADRESĂ MAIL: imuntean2000@yahoo.com YAHOO!MESSENGER: imuntean2000 SKYPE: ioan.muntean
Advertisement