Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Presentació Ordinador - Adrian Porta

453 views

Published on

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Presentació Ordinador - Adrian Porta

 1. 1. ORDINADOR Està format per Interconectats formen MAQUINARI PROGRAMARI XARXES D’ORDINADORS Microprecessador Sistema operatiu Que comparteixen Memòria Perifèrics Interfície gràfica Arxius i carpetes Manteniment i PerifèricsInterconnectats mitjançant acualització del sistema Placa base Connexió a Emmagatzematge i Internet organització de la Informació
 2. 2.  És conegut per les sigles HW(HARDWARE) Son conponents físics de l’ordinador : ratolí, teclat, targetes, cables ,etc. Té l’entrada i l’eixida de dades.
 3. 3.  El microprocessador és un circuit integrat format de millons de transistors menuts que treballen de manera coordinada per a procesar les instruccions e les dades que reben de la memòria.
 4. 4.  Tipus de memories: Memòria RAM: La memòria principal de l’ordinador . Memòria CAU: Memòria molt més ràpida que la RAM i amb menys capacitat. Memòria ROM BIOS: És una memòria especial només de lectura.
 5. 5. Memoria CD-ROMRAMDISC DUR DVDDisquete Memories Flash
 6. 6.  Conté diferents entrades a l’ordinador: p.audició, p.USB, p.LAN, p.Paral· lel , p.Serie, connectors per a teclat i ratolí. Fer clic als diferents ports de la imatge per a veure la explicacio de cada port :
 7. 7.  El port de USB: Permet conectar i desconectar dispositius sense haver de reiniciar l’ordinador.
 8. 8.  PORT LAN : Servix per a conectar en xarxa de ordinadors, es una interfas per a comunicarse en un programa a través de una red.
 9. 9.  Serveix per a poder connectar perifèrics a l’ordinador, es per a poder connectar Microfonos, Altaveus,etc…
 10. 10.  És un tipus de maquinari de comunicació sèrie que permet la transmissió o la recepció de bits un darrera l’altre . És la part darrero de l’ordinador.
 11. 11.  Un port paral·lel es una interfas entre una computadora y un periferic, i la seua principal caracteristica es que els bits de datos viajen juns, enviant un paquet de byte a la vega.
 12. 12.  Sirveix per a connectar el ratoli i el teclat principalment atraves dels orificis.
 13. 13.  Es un port que es connecta del monitor a la computadora
 14. 14.  És on estan connectats tots els components de l’ordinador a partir de una base.
 15. 15.  Tipus de programari : Sistema operatiu : S’encarrega de gestionar el sistema i permet l’us de les aplicacions. Aplicacions: Processador de textos, fulls de càlculs , gestor de dades , etc. Llenguatge de programació: Son programes que permet crear altres, i sistemes operatius .
 16. 16.  És el conjunt de programes que formen el ordenador.
 17. 17.  Utilitza interficies grafiques per a transmetre informacio.
 18. 18.  És el conjunt d’ordinadors connectats entre si que comparteixen recursos i canvien informació.• Adaptador o tarjeta de xarxa.• Concentrador o hub.• Mitjà de transmissió.

×