Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

2sortides

1,495 views

Published on

presentació records de sisè maig 2012

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

2sortides

 1. 1. PISTA DE GEL L’activitat a la pista de gel va anar molt bé, tot i les caigudes .
 2. 2. A l’escola hem fet moltes excurcions.Les que ens van agradar i més recordem són : -EL ZOO -EL POBLAT PREHISTÒRIC -MUSEU PICASO -RIU TER -LA FAGEDA D’EN JORDÀ I MOLTES MÉS!!!
 3. 3. A cinquè vam participara la Gimcana de lesllengües i ens va tocaranar al Camp Nou. Fins i tot vam estar al costat de la gespa!!!
 4. 4. Aquest any hem anat a una fira de minerals a Barcelona« Expominer ». Hi havia molts tipus de minerals, fòssils,roques…..Els de TV3 van venir a gravar-nos.
 5. 5. P5 1r 2nCan Vendrell Mas Gorgoll La Llobeta 6è Cada any esperem que arribin les colònies, perquè ens ho passem genial. Mas Pinsach 3r 4t 5èMas Bayeres Can Vendrell Mas Gorgoll
 6. 6. CÀRRECSQUÈ SÓN ?Durant unes dues setmanesentre 8 i 10 nens/escol·laborem en les feines dela classe, que són :•Material•Menjador•Assistència•Agenda•Secretari/a•Pissarra i llums
 7. 7. DELEGATS DELEGATSQUè SÓN ELS DELEGATS ?Cada any es decideixen, per votacions, a dos membres de cadaclasse com a delegats.Els delegats ens representen, van a les reunions i fan altrescoses...
 8. 8. El dia de les vacunes, gairebé sempre, tenim por.Quan anem al dentista ens imaginem queens arrencarà un queixal.Es nota que a l’escola es preocupen molt per a lanostra salut, perquè ens porten al dentista i fanque vinguin els metges a posar-nos les vacunes.
 9. 9. càstigsSegur que la majoria dels pares quehi ha a l’aula han renyat als seusfills o filles perquè han vingut ambuna nota a l’agenda a casa, oi que si?Hi ha molts tipus de càstics, segurque ja els coneixeu...
 10. 10. RECORDS DE CADA CICLE A parvulari ens A CICLE INICIAL feiem agradava molt jugar a sumes i restes ‘’ràpides’’ fer formes amb plastilina .I a P-5 ens ensenyaven a llegirA CICLE MITJÀ ens‘’maxacaven’’ molt amb lestaules de multiplicar A CICLE SUPERIOR, sobretot a sisè estem molt espantats per les competències bàsiques!
 11. 11. Records EDUCACIÓ INFANTIL
 12. 12. CICLEINICIAL
 13. 13. 3r 4t5èB 6èB
 14. 14. ·VACUNES INFERNALS·LES CASTANYES·PLÀSTICA INFLAMABLE
 15. 15. ·FANTASMES
 16. 16. ANÈCDOTES DE CADA CICLEA P-3 i a P-4 les nenes A P-5 jugavem a casar-nos i hos’ensenyaven les calcetes feiem a dins d’una caseta de fusta del pati de parvulari
 17. 17. CICLE INICIALA 1r es va posar de A 2n va haver-hi una discussiómoda jugar a jocs de sobre el Sunny Delight. Himans , si et tocava havia gent que deia que eshavies de dir qui pronunciava suni i altres quet’ag r adava. deien sani.
 18. 18. A CICLE MITJÀA 3r vam exposar el nostre A 4r t ens passavemprimer treball. I per mala notetes a l’hora d ’anglès.sort la Clàudia va vomitar.
 19. 19. A CINQUÈ A 5 è e s va e mp o tra r u nag a v in a a l v id r e , v a f e r m o lt a g r à c ia !!!!!!!
 20. 20. Aquesta és laclasse de6èA, hi ha 26alumnesi la nostratutora és l´Assumpta.
 21. 21. NENS QUE HANMARXAT
 22. 22. Aquests nens són els que van venir NENS a primer: L’ikram, La Nabila i NOUVINGUTS L’Aissame.A tercerva arribarL’ErnestPrat. I a Quart en Soufian, i l’Ernest Ampratwum. Aquest any han començat en Nil. La Mihaela haA Cinquèva venir la vingut aKhadija. principis del tercer trimestre.
 23. 23. *FOTOS D’ABANS

×