Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

mamífers Judit, Carmen, Maria

1,211 views

Published on

mamífers a 1r d'Eso

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

mamífers Judit, Carmen, Maria

 1. 1. Classe d’animal vertebrat de temperaturaconstant, el seu embrió es desenvolupadins del cos de la mare, exceptuant elsmonotremes.Els mamífers es caracteritzen per:1. El seu pelatge.2. Les seues cries s’alimenten de llet materna per mitjà de les glàndules mamàries.En aquesta imatge podem veure un tipusde mamífer.
 2. 2. Monotrema (ornitorrinc) Marsupial (llop de Tasmània, extint)
 3. 3. Placentari (humà) Placentari (dofí)
 4. 4. Ordre de mamífers que pon ous com les aus, tenenpotes palmejades,les mandibules són allargades i enforma de bec, i les seues cries s’alimenten de la llet deles mames de la mare.
 5. 5. Ordre de mamífers del qual les femelles estan provistesd’una bossa abdominal denominada marsupi que conté lesmames, on guarden a les cries en la primera etapa de la sevavida.
 6. 6. Ordre de mamífers de la qual les femelles poseixen placentaper el que el desarrollament intrauterí del embrió potprolongar-se fins a una fase relativament avançada.
 7. 7. MONOTREMA: EQUIDNA
 8. 8. MARSUPIAL: DIABLE DE TASMÀNIA
 9. 9. PLACENTARIS: CAVALL
 10. 10. 1.Els equidnes són la única familia coneguda del subordre Tachyglossa, deuen el seunom a una ninfa mitològica de la Grècia Clàssica.2.El seu nom científic és Tachyglossus aculeatus.3.Tenen el cos cobert de pues.4.Porten una dieta majoritàriament insectivora, per la qual cosa, sel’s coneix tambe per“formiguers espinosos”.5.El crani és allargat i arredonit, la cara és llarga amb la mandibula inferior poc dessarro-llada.
 11. 11. 1.És una espècie marsupial endèmica del continent australià, però que solament estroba a l’illa de Tasmània. És de la familia Dasyuridae.2.El seu nom científic és Sarcophilus harrisii.3.El seu tamany és com el d’un gos xicotet però amb molta força.4.Es caracteritza per la seua pell coberta de pèl negre, per el seu desagradable olor,per el seu crit, per els seus hàbits alimenticis i la dificultat de les femelles per a apa-rellar-se.5.Està en perill d’extinció per l’enfermetat del tumor facial.
 12. 12. 1.El cavall és un mamífer perisodàctil de la familia dels èquids.2.El seu nom científic és Equus caballus.3.És herbívor.4.És quadruped.5.Té el coll llarg i arquejat.
 13. 13. L’informació l’hem tret de wikipèdia i de l’enciclopèdia, ‘’DIFICULTADES DE LALENGUA ESPAÑOLA.Les imatges les hem tret de google en imatges, i hem ficat el nom de l’animal quevoliem trobar.

×