Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Businessclub VV Schoonhoven

489 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Businessclub VV Schoonhoven

  1. 1. M CI IS UL C M D E US E UTI L Business Club VV Schoonhoven Netwerk van professionals
  2. 2. De Business Club VV Schoonhoven nodigt u uit donateur te worden van de nieuwste ondernemersclub van de Krimpenerwaard. Bij Business Club VV Schoonhoven vindt u een ideaal platform om te netwerken, uw kennis te vergroten en ervaringen met andere professionals uit te wisselen. Maak kennis met de interessante leden, steek iets op van inspirerende sprekers en geniet van de aangename ambiance van ‘Boven’ bij restaurant Bestek.
  3. 3. Netwerk van professionals De Business Club VV Schoonhoven richt zich op professionals in elke branche. Onze doelgroep is breed. Op de eerste plaats ondernemers en directieleden met een bedrijf in Schoonhoven dan wel ondernemers die in Schoonhoven wonen (maar elders hun bedrijf hebben). Ook als u in een andere stad werkt in een functie vanaf het middle management bent u van harte welkom. Rode draad: mensen die graag hun kennis delen en onderdeel willen zijn van een groot zakelijk netwerk. Inspirerend aanbod Minimaal drie keer per jaar biedt de Business Club VV Schoonhoven een platform om te netwerken. Jaarlijks zijn er twee themabijeenkomsten met boeiende sprekers, die vanuit interessante invalshoeken onderwerpen behandelen. Verder biedt het programma elk jaar een spetterende buitenactiviteit. Naast de drie jaarlijkse evenementen biedt de Business Club VV Schoonhoven extra exposure in de kantine van Voetbalvereniging Schoonhoven, een digitale nieuwsbrief, VIP-behandelingen bij bepaalde evenementen van de voetbalvereniging en voordeelpakketten voor wat betreft sponsoring. Betaalbaar U bent voor € 500 een jaar lang onderdeel van de meest ambitieuze business club van de Krimpenerwaard. Introducés zijn van harte welkom: kom eens naar een evenement van de Business Club VV Schoonhoven en bepaal zelf of het uw ‘cup-of-tea’ is.
  4. 4. Toplocatie De Business Club VV Schoonhoven kiest ook in z’n ambiance voor topkwaliteit. Daarom is Boven (van restaurant Bestek) ‘het clubhuis’ van Business Club VV Schoonhoven. Boven staat voor elan, goed eten, professionaliteit en gezelligheid. De juiste plek d e s i g n : Wa a l a a n d e M a a s | R e c l a m e b u r e a u voor onze club. Voetbalvereniging Schoonhoven De Business Club VV Schoonhoven is een initiatief van drukwerk: Thieme MediaCenter Voetbalvereniging Schoonhoven, de grootste sportvereniging van Schoonhoven. De Business Club VV Schoonhoven is een onafhankelijke stichting die de voetbalvereniging financieel ondersteunt. Belangrijkste doelstelling voor de Business Club VV Schoonhoven is het behoud van de jeugd voor de voetbalvereniging en dientengevolge een sportieve groei. Lid worden Wilt u meer weten over de Business Club VV Schoonhoven, kijk dan op www.businessclubvvs.nl. Of stuur een e-mail naar: info@businessclubvvs.nl.

×