Päivi Viherkoski: Epäkiitollinen tehtävä

652 views

Published on

Päivi Viherkoski, palvelu- ja viestintäpäällikkö, Gösta Serlachiuksen taidesäätiö

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
652
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
212
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Päivi Viherkoski: Epäkiitollinen tehtävä

  1. 1. EPÄKIITOLLINEN Tervemenoa hanke! Tervetuloa hanke! TEHTÄVÄ Kokemuksia Mäntästä
  2. 2. Jaa taas joku hanke.Ei mitään hyötyämeille.Turhia kokouksia.Pelkkää sanahelinää.Ei mitään kuitenkaan jääjäljelle. Tukku paperia.Kun hanke päättyy,päättyy kaikki mitäkasaan on saatu.Vai voisikohomma sujuatoisin?
  3. 3. Kuinka meidät opetettiin solmimaan kengännauhat?Kulttuurin ketjun CultureDQN mänttäläisetkokemuksetSyntyi uusia yhteisiä, pysyviätoimintatapoja.Saimme ja hyödynsimmetutkimustuloksia.Koko destinaatiossa palvelunlaatu parani.Tuotekehitys eteni.
  4. 4. Ensin syynäsimmetarkasti yhdessäYhteisettutkimukset:tuloksista faktoja japulinat poisJohtopäätöksettuotekehitykseenpalvelun laatuunyhteismarkkinointiin
  5. 5. Oli se opettavaistaTutkimukset:Mystery shoppingAsiakastyytyväisyysSidosryhmätyytyväisyys
  6. 6. Meidät pantiinruotuun!Tärkeintä:Yhteisen toimintatavanyhteinen omaksuminen1. Tunnistetaan ongelma mm.tutkimustuloksista.2. Päätetään, halutaanko se ratkaistayhteisesti.3. Jos kyllä, neuvotellaan yhteinenratkaisu.4. Toteutus on yhteinen asia, jotenhommat jaetaan verkoston jäsentenkesken - kukaan muu ei voi niitähoitaa.5. Seurataan toteutumista jaraportoidaan siitä yhteisissäkokouksissa.6. Osa yksittäisistä ratkaisuistatoimenpiteineen vuosittain toistuvia -samalla laaditaan vuosikello.
  7. 7. Mitä jäi käteen?Pelkästään yhteistyöntoimintatapojaskarppaamalla1. Saimme aikaan vuosittaintoistuvan matkailukohteidenyhteisen henkilöstökoulutuksen -Mänttä-passin.2. Paransimme destinaatiommekohteissa palvelun laatua.3. Kehitimme uuden, yhteisentapahtumaryppään, Voi hyvätavaton.
  8. 8. Ei kannata syleillä koko maailmaa”Aluetiimit (8–9 kpl) kokoontuvat 3–6 kertaa/alue vuodessa.Tiimeissä toimijat ideoivat ja suunnittelevat käytännönyhteistyömahdollisuuksia. Tiimeissä toteutetaankulttuurimatkailun tuotteistamista.”Vaikka hankkeella on laajattavoitteet, valitkaa alueellamahdollisimman konkreettinenongelma, vaikka vain yksi, jonkapäätätte ratkaista yhteisesti.Kirjatkaa menettely, jakakaa vastuutja toimikaa sen mukaan.ONGELMATOIMENPIDEAIKATAULUVASTUUHENKILÖSEURANTA

×