Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Grup 2 urbà

831 views

Published on

A l'àrea de medi hem estat treballant els diferents paisatges. Els alumnes de 4tA i 4tB han fet uns powers points que hem anat a explicar a les classes.

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Grup 2 urbà

 1. 1. PAISATGE URBÀ GEORGINA VIÑALS CINTIA GARCIA POL ARRIBAS GENÍS ANTÚNEZ
 2. 2. QUè éS Un PAISATGE URBÀ? Un paisatge urbà el formen els pobles i les ciutats.
 3. 3. ELEMEnTS I CARACTERÍSTIQUES DEL PAISATGE URBÀ Els edificis on viuen i treballen els habitants de la ciutat. Les ciutats són els paisatges més humanitzats que existeixen perquè estan totalment construïdes per l’esser humà. Les presència d’una gran quantitat d’ infraestructures, de mitjans de transport i d’activitats de negocis i comercials. Una població que treballa majoritàriament en la indústria o en els serveis. S’anomenen paisatges urbans els que tenen més de 10.000 habitants.
 4. 4. Què hi ha a la ciutat? A la ciutat hi ha diferents monuments, pisos, cases per viure o treballar, oficines, botigues, centres comercials, serveis
 5. 5. les diverses zones de la ciutat Les diverses zones de la ciutat: -El centre o nucli antic, de carrers estrets. -L’eixample, amb amples avingudes. -La perifèria, amb indústries i edificis alts.
 6. 6. ELEMENTS QUE ESTAN SOTA DELS NOSTRES CARRERS SÓN: 1.Conduccions d’aigua potable i gas. 2. Conduccions del clavegueram. 3. Conduccions de la xarxa elèctrica i telefònica, internet... 4. Transports; com el metro.. el subsòl
 7. 7. Les ciutats ecològiques són les ciutats que no contaminen el medi ambient. Què són les ciutats ecològiQues?
 8. 8. Què contaminen el medi ambient? - La gran circulació de vehicles. - El paisatge urbà el contaminen les industries. - La utilització de calefaccions i aire condicionat. - La construcció d’ edificis, per habitatges.
 9. 9. - Posar restriccions al trànsit i la circulació de vehicles. - Fomentar l’ús del transport públic. - Afavorir la utilització de la bicicleta. - Facilitar l’ adquisició de vehicles elèctrics. mesures per no contaminar la ciutat
 10. 10. Imatges del paIsatge urbà
 11. 11. gràCIes per HaVer VIst aQuest pOWer pOINt

×