Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Grup 1 humanitzat

1,355 views

Published on

A l'àrea de medi hem estat treballant els diferents paisatges. Els alumnes de 4tA i 4tB han fet uns powers points que hem anat a explicar a les classes.

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Grup 1 humanitzat

  1. 1. Paisatge humanitzat IVET ARANDA IAN CHAMORRO MARC PESARRODONA ALBA CHUST
  2. 2. És un espai on hi ha habitatges que han construït els humans. Per alimentar- se han talat boscos i han conreat camps. Per transformar els productes naturals han creat indústries i per traslladar-se han aixecat ponts i han construït camins. QUÈ ÉS UN PAISATGE HUMANITZAT?
  3. 3. ELEMENTS I CARACTERÍSTIQUES Han modificat: habitatges, camps, indústries, ponts, automòbils, rius, alguns animals mamífers, algunes aus, barques, vegetació, telecadires, torres elèctriques, molins de vent, parcs, fàbriques, carreteres , cases , botigues i natura.
  4. 4. MÉS INFORMACIÓ Un paisatge humanitzat és un paisatge construït per l’home. Sovint també ha alterat el medi ambient i ha contaminat l’aigua i la terra amb residus i l’aire amb gasos i fum.
  5. 5. QUINA ÉS LA DIFERENCIA DEL PAISATGE NATURAL I EL PAISATGE HUMANITZAT? Els paisatges naturals són aquells que no han estat modificats per l’activitat dels essers humans. I , al contrari, anomenem paisatges humanitzats els que han estat transformats per l’acció humana. També per què en el paisatge natural hi ha més vegetació que en el paisatge humanitzat.
  6. 6. QUINS SÓN ELS PROBLEMES DEL PAISATGE HUMANITZAT? -La contaminació -El soroll dels cotxes -El fum de les fàbriques -La brutícia -L'electricitat
  7. 7. GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ PER HAVER-NOS ESCOLTAT AQUEST POWER POINT

×