Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Els ecobarris i ciutats contaminades

841 views

Published on

A l'àrea de medi hem estat treballant els diferents paisatges. Els alumnes de 4tA i 4tB han fet uns powers points que hem anat a explicar a les classes.

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Els ecobarris i ciutats contaminades

  1. 1. ELS ECOBARRIS I CIUTATS CONTAMINADES,
  2. 2. ECOBARRIS En algunes ciutats és construeixen els anomenats “ barris ecològics “o ecobarris que fan molt bé per la natura. Tenen com a objectiu crear barris que contaminin menys. Què són els ecobarris?
  3. 3. Quins elements/ característiques haurien de tenir? - Crear barris que no contaminin. - En el barri hi ha d’haver espais verds. -Utilitzar energia solar. - Construccions que estalviïn energia i aigua. - Generin pocs residus i els reciclin. -Estar ben aïllats per no malgastar energia. -Utilitzar cotxes elèctrics i transports públics.
  4. 4.  Les plaques solars o panells solars són uns dispositius que transformen la radiació solar en energia elèctrica o bé en energia tèrmica. Són uns generadors pertanyents al grup d’energies renovables.  Serveixen per crear electricitat renovable,... Què són les plaques solars i per què serveixen?
  5. 5. Quines són les ciutats contaminades i per què?  La gran majoria de ciutats estan contaminades, com per exemple Barcelona, ciutats xines, etc ...  Els problemes són: els cotxes, la brossa, els trens,....  Molts problemes es poden solucionar, com les fàbriques, els cotxes, la calefacció,... PROBLEMES DE LES CIUTATS
  6. 6. Com solucionar els problemes d’algunes ciutats?  Les fàbriques es poden solucionar; una manera és no construint tantes fàbriques; l’altre opció es construir fàbriques no contaminants.  La calefacció fer-la funcionar amb calderes que cremessin biomassa (brossa i restes dels arbres.)  Els cotxes elèctrics.  Més transport públic (tramvies i autobusos elèctrics).
  7. 7. ALUMNES DE 4tB: IRATXE HERRERA IRIS MORA YASMIN ROBLES ENRIC FERNÀNDEZ MOLTES GRÀCIES PER ESCOLTAR-NOS!

×