Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
A Londres no hi ha edificis moltalts, però te de molt bonics.Aquí podem veure el gràfic d’elsedificis mes alts de Londres.
Edifici St.Mary Axe:  El St. Mary Axe és conegut com  l’edifici “pepinillo” per la forma  que té.  Es va construir...
Saint Paul’s cathedral:  Saint Paul’s cathedral (la catedral  de Sant Pablo en castellà) va ser  construïda entre 1....
Shard:  El van construir al 1974 per Renzo     Aquest es el Shard  Piano. La torre tindrà 72 pisos        ...
Edifici Canary Wharf: One Canada Square és     Aquest es el Canary conegut com la Torre       Wharf de nit C...
Edifici Canary Wharf: És el segon edifici més  Canary Wharf amb els                dos edificis de alt...
Ajuntament de Londres:  Aquest edifici va ser dissenyat  per Norman Foster i és va      Aquest es l’ajuntament d...
Buckingham palace:  Fa molts anys era un petit   Aquest es el Buckingham palace  hotel construït per el duc de   ...
Albert    Anguera    Alex       AlbertValk       Roca    ADEU!!
Els edificis de Londres.
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Els edificis de Londres.

1,389 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Els edificis de Londres.

 1. 1. A Londres no hi ha edificis moltalts, però te de molt bonics.Aquí podem veure el gràfic d’elsedificis mes alts de Londres.
 2. 2. Edifici St.Mary Axe: El St. Mary Axe és conegut com l’edifici “pepinillo” per la forma que té. Es va construir entre 2001 i 2003. Aquesta torre fa 180 metres d’alçada i té 40 plantes. La forma i els vidres que cobreixen tot l’edifici fan que estigui considerat un edifici molt bonic. És el tercer edifici més alt de Londres.
 3. 3. Saint Paul’s cathedral: Saint Paul’s cathedral (la catedral de Sant Pablo en castellà) va ser construïda entre 1.676 i 1.710 d.C per l’arquitecte Christopher Wren. En aquesta catedral s’han casat moltes persones importants. On està construït ara, van construir la primera església de Londres l’any 604 d.C. Aquesta catedral a estat renovada en els anys: 675d.C, 962d.C i l’any 1087d.C.
 4. 4. Shard: El van construir al 1974 per Renzo Aquest es el Shard Piano. La torre tindrà 72 pisos per fora. habitables (quan s’acabi al 2012), a més de 15 plantes. El Shard quan s’acabi farà 310 metres o 1017 peus. Te una forma triangular que va des de la base l’últim pis. Aquest edifici val 450 milions de dòlars. Es l’edifici més alt de l’Europa Occidental. Està situat al mateix lloc que abans estaven els Southwark towers (uns edificis de treball) que van destruir al 2006.
 5. 5. Edifici Canary Wharf: One Canada Square és Aquest es el Canary conegut com la Torre Wharf de nit Canary Wharf. Va ser dissenyat per un arquitecte argentí que es deia César Pelli que el va finalitzar l’any 1991. Es troba a la illa dels Gossos al barri de Tower Hamlets.
 6. 6. Edifici Canary Wharf: És el segon edifici més Canary Wharf amb els dos edificis de alt de Londres. negocis. És un edifici de negocis que està situat entre dos edificis semblants bastant alts. Fa 235 metres d’alçada i té 50 pisos. La part superior acaba en una mena de piràmide en forma de punxa.
 7. 7. Ajuntament de Londres: Aquest edifici va ser dissenyat per Norman Foster i és va Aquest es l’ajuntament de construir al 2002. Londres per fora. L’ edifici fa 45 metres d’altura i té 10 pisos. Està situat a la bora del riu Tamesis. Té forma desfera deformada i el vidre i l’acer son els principals materials utilitzats en la seva construcció. És un dels edificis més importants de Londres.
 8. 8. Buckingham palace: Fa molts anys era un petit Aquest es el Buckingham palace hotel construït per el duc de de Londres de día. Buckingham on ara viu la reina. Edemes és un lloc de treball per a 400 persones. Els arquitectes que el van dissenyar va ser William Winde, Jonh Nash i Edward Blore. M’adeix 30 metres d’alçada. Cada any venen més o menys 50.000 persones que venen a veure el palau de Buckingham.
 9. 9. Albert Anguera Alex AlbertValk Roca ADEU!!

×