Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Cables i satelits

537 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Cables i satelits

  1. 1. Cables Submarins i Satèl·lits Guillem Pijuan
  2. 2. PanAm El Cable submarí Panamericano (PA-AM) és uncable submarí de fibra òptica que a Sud-amèrica al costat del Pacífic i el Carib. Els països que utilitzen aquest cable són: Xile, Perú, Equador, Colòmbia, Veneçuela, Aruba, Panamà i Estats Units. El cable mesura 14.490 km de llarg, i és un delstres cables usats pel costat oest de Sud-amèrica
  3. 3. Característiques ● El cable actualment té una capacitat màxima de 2.5 Gbps. ● Té 11 estacions ● Lacord de construcció del cable es va signar al 1996
  4. 4. Maya-1 ● És un cables submarí que passa per: EUA, Mèxic, illes Caimàn, Hondures, Costa Rica, Panamà i Colombia
  5. 5. Característiques● Es va començar a utilitzar lany 2000.● Té una capacitat de 95 Gbps.● Medeix 4323Km.● Va ser fabricat per ASN.
  6. 6. ASTRA2Connect● Està disponible en tot Europa.● És va començar a utilitzar al març del 2007.● Té una velocitat de fins a 4 Mbps.
  7. 7. ASTRA2Connect● ASTRA2Connect ofereix accés a Internet a les cases o empreses en llocs rurals o en zones fora de labast dels actuals serveis de banda ampla terrestre.

×