Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Vechtsporten als hulpmiddel voor inclusie - Flyer

27 views

Published on

Vechtsporten als hulpmiddel voor inclusie / Martial Arts as tool towards Inclusion - 2017-1-BG01-KA201-036353

http://inclusivemartialarts.eu/?lang=nl

De steun van de Europese Commissie voor de productie van deze publicatie vormt geen goedkeuring van de inhoud die uitsluitend de mening van de auteurs weerspiegelt, en de Commissie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de informatie die erin is vervat.

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Vechtsporten als hulpmiddel voor inclusie - Flyer

  1. 1. Voornaamste doelstellingen:  Het trainen van leerkrachten lichamelijke opvoeding op scholen in afgelegen / landelijke gebieden, alsook voor scholen met veel sociaal achtergestelde leerlingen, om vechtsporten te introduceren en zo de inclusive van sociaal achtergestelde jongeren te stimuleren, En dit ongeacht leeftijd, ras, geslacht of vaardigheden.  Om van vechtsporten een hefboom te maken om het zelfvertrouwen te versterken, geweld te beheersen en gemeenschapsaspecten te versterken.  Om vechtsport-trainingen zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met beperkingen (zowel lichamelijke beperkingen als leer- / verstandelijke beperkingen, inclusief hersenverlamming, doofheid, visuele beperkingen, autisme, Asperger syn- droom, dyspraxie, ADHD, enz.). Volgende producten zullen worden ontwikkeld:  IO1 Case studies (audio, video, tekst)  IO2 MAINCLUSION curriculum en het handboek "Train de trainers"  IO3 (online/mobiel) cursus- / trainingsmateriaal  IO4 Online peer-support en leerplatform  IO5 Set van interactieve trainingsvideo's  IO6 Mobiele trainingsapp met individueel leertraject Vechtsporten als hulpmiddel voor inclusie 2017-1-BG01-KA201-036353 Startdatum: 01/09/2017 Duur: 24 maanden De steun van de Europese Commissie voor de productie van deze publicatie vormt geen goedkeuring van de inhoud die uitsluitend de mening van de auteurs weerspiegelt, en de Commissie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de informatie die erin is vervat. MAINCLUSION contact Karel Van Isacker PhoenixKM BVBA Amersveldestraat 189 8610 Kortemark België info@phoenixkm.eu www.inclusivemartialarts.eu goo.gl/M39PAV

×