Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Prezentare pagina de intampinare

721 views

Published on

 • I think Mike Cruickshank's new Profit Maximiser service is going to be one of the big hits and I can say hand on heart, if you follow the instructions, and just get involved, you will make a lot of money over the coming weeks, months and years. ♥♥♥ http://t.cn/A6hPRSfx
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • You're Going to Want to Read This Before Tonight  http://t.cn/Airf5UFH
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

Prezentare pagina de intampinare

 1. 1. PREZENTARE a site-ului PerfectInter.net in format Power Point in limba romana de Petrut Ionel Patrascioiu email : ppatrascioiu@myperfectinter.net
 2. 2. Aceasta prezentare reprezinta traducerea paginii de intampinare a site-ului PerfectInter.net in format Power Point . Proiectul Companiei Perfect Internet Inc. revolutioneaza Internetul ! Cum ? Prin UNICITATEA principiilor si viziunii sale ! IATA-LE ! :
 3. 3. -1- a) Compania Perfect Internet Inc. este unica companie globala de pe Internet condusa de membrii sai . b)-Deciziile importante se iau prin vot tot de membrii sai inscrisi GRATIS .
 4. 4. - 2- Toate serviciile oferite membrilor sai de catre site-ul PerfectInter.net sunt GRATUITE pentru totdeauna .
 5. 5. - 3-Compania Perfect Internet are grija de membrii si isi imparte SUCCESUL cu membrii sai ! Cum ? -oferind puncte pentru cumparaturi (Deal POINT-uri) gratuite sau castigate la inscriere, prin inscrierea altora, prin cumparaturi facute de cei recomandati ,prin trageri gratuite la loterii si jocuri . -oferind oportunitati similare fie unei slujbe sau sub forma unor afaceri toate GRATUITE,membrii , putand obtine venituri nelimitate de pe urma acestora.
 6. 6. 4- a)-CONFIDENTIALITATEA NAVIGARII prin folosirea unor motoare de navigare care NU inregistreaza IP-ul si traseul de navigarea al utilizatorului pentru ca aceste date sa fie vandute altora care ii vor umple cutia postala cu zeci sau sute de email-uri zilnic . b)- CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE , ADRESELOR DE EMAIL, care vor fi protejate in totalitate .
 7. 7. 5- TRANSPARENTA - pe care o ofera aceasta companie , nu este egalata de nici o alta companie ! Rezultatul ? Increderea mare pe care o au atat membrii cat si nou venitii in ea inca de cand au ajuns pe site . Compania Perfect Internet Inc. prezinta TOATE informatiile IMPORTANTE la vedere,chiar de cand ai ajuns site: - AVANTAJELE utilizarii site-ului PerfectInter.net - BRANDURILE care apartin site-ului PerfectInter.net - ECHIPA MANAGERIALA a Perfect Inter.net – nume, poza , compartiment - INTREBARI FRECVENTE – FAQ - POVESTEA PerfectInter.net - VIZIUNEA companiei privind PerfectInter.net - INVESTITORII companiei Perfect Internet Inc . Oare mai exista o alta companie globala pe Internet care sa ofere atatea informatii despre ea?
 8. 8. 6- TEHNOLOGIILE UNICE in vanzari : a) - Tehnologia PI in curs de brevetare prin care partenerul isi promoveaza si-si vinde GRATUIT ofertele , avand numai VENITURI (deci flux financiar pozitiv ) NU si CHELTUIELI b) – Tehnologia Tripla Tinta TTT: win-win-win pentru toti cei trei participanti la procesul vanzare : compania PI - partenerul – clientul CASTIGA
 9. 9. 7- TEHNOLOGIA UNICA in ceea ce priveste navigarea pe Internet :“NO CLICK ! – NO SCROLL ! ceea ce insemna ca : -No click ! : Nu mai este nevoie sa dai click cu mouse-ul cand te gasesti cu pointer-ul mouse-ului pe vreun buton, acesta tehnologie permitand ca atunci cand pointer-ul se gaseste pe un buton sau camp activ ele sunt actionate automat. -No scroll ! : Nu mai este nevoie sa derulezi pagina pentru ca prin aceasta tehnologie , se continua vizualizarea informatiei pe alte pagini succesive ,pe ele gasindu-se cele 2 butoane de navigare inainte si inapoi : “More Info” si “Back” .
 10. 10. Iata de ce Pagina de pornire PerfectInter.net NU o mai parasesti : -ofera toate facilitatile uzuale de care are nevoie un utilizator de Internet : stiri ,jocuri, linkuri uzuale, oferte cumparaturi, retea sociala proprie cu toate optiunile , serviciu email , toate pe o singura pagina! - iti iei pagina de pornire pe Internet cu tine gata setata pe orice calculator, laptop, tableta , telefon mobil indiferent daca sunt ale tale sau ale altora , oriunde te-ai gasi practic te simti ca si cand ai fi pe calculatorul de acasa ! Mai ofera cineva asa ceva ?
 11. 11. AVANTAJELE PAGINII DE PORNIRE PerfectInter.net
 12. 12. I.- CREAZA-TI O PAGINA PERFECTA DE PORNIRE . Stirile tale, link-urile tale, jocurile tale, ofertele tale, mesajele tale, email-urile tale , toate pe o singura pagina. In sfarsit..... o nou si incitant mod de a experimenta Internetul ! Imagineaza-ti aceasta : iti deschizi browser-ul si te gasesti pe PAGINA PERFECTA DE PORNIRE.. Aici gasiti MOTOARE PUTERNICE DE CAUTARE , ULTIMELE STIRI exact in domeniile in care te intereseza , MESAJE PRIMITE IMEDIAT de la prieteni si familie ,CELE MAI BUNE OFERTE de pe Internet , JOCURI INCITANTE pe care iti place sa le joci , EMAL-uri FARA SPAM-uri si LINK-uri UTILE catre site-urile favourite – toate pe o singura pagina ! Imaginati-va ca primiti CADOURI PRETIOASE numai pentru ca folositi acest INSTRUMENT PUTERNIC GRATUIT ca pagina personala de pornire si RECOMPENSE VALOROASE pentru ca invitati gratuit alti membri .
 13. 13. II.- REDUCERI DE PANA LA 99,9% LA ORICE . Imagineaza-ti o tara a minunilor in care poti cumpara gratis . Ofertele noastre sunt apropiate de acestea si cu cateva DealPoint-uri , ele sunt chiar cu adevarat gratuite . Veti indragi tehnologia noastra secreta in curs de brevetare care face ca platformele noastre de vanzari sa fie o experienta in cumparaturi agreabila si incitanta . Veti gasi cele mai FIERBINTI oferte cu reduceri de pana la 99,9% REDUCERE , incluzand ELECTRONICE,BIJUTERII,SMARTPHONE-uri, PRODUSE pentru CASA,CARTI ELECTRONICE,CADOURI si multe altele . Intr-adevar trebuie sa SIMTITI ENTUZIASMUL cand PRETURILE COBOARA din ce in ce mai jos in fata ochilor dvs. Deasemenea ca membru inscris gratuit veti primi DealPOINT-uri GRATUIT ;Cand va cheltuiti DealPOINT-urile pe paginile noastre de cumparaturi , veti primi reduceri chiar mai mari de pana la 100% - Iata ce noi numim CUMPARATURI GRATUITE !
 14. 14. III. INTALNITI VECHI PRIETENI SI VA FACETI ALTII NOI . Ce parere aveti despre o comunitate in care sa va impartasititi gandurile , sa faceti schimb de fotografii , sa vorbiti pe chat cu prietenii, sa creati bloguri, cluburi si forumuri WAZZUB este comunitatea UNICA, PLACUTA si EXCLUSIVA unde membrii nostri isi pot crea propriile BLOG-uri,si CLUB-uri, pot sa posteze si sa urmareasca VIDEOCLIPURI, sa creeze EVENIMENTE , sa-si imparta FOTOGRAFIILE , gandurile, sa-si intalneasca vechii PRIETENI si sa-si faca unii noi si care este GRATUITA in totalitate pentru totdeauna ! Pe paginile noastre veti gasi Bara de Chat asezata convenabil in partea de jos a ecranului pentru a face chat cu alti membri intr-una din camerele noastre de chat sau intr-un chat privat . Va puteti conecta direct cu prietenii de pe Facebook sau Gtalk fara sa parasiti pagina noastra .. Friendz-R-Us, Jocul incitant pentru comunitatea noastra sociala , este LOCUL PERFECT sa va faceti NOI PRIETENI din intreaga lume .
 15. 15. IV. MAI MULT DE 1000 DE CASTIGATORI IN FIECARE SAPTAMANA ! Ce doresti sa castigi ? Un smartphone ?, O camera digitala ? O bijuterie ?, bani ? La PI tragem la sorti un castigator la fiecare 10 minute . TRAGERILE LA SORTI ALE PREMIILOR GRATUITE la PERFECT INTERNET produc cel putin UN CASTIGATOR LA FIECARE 10 MINUTE - 24/7! La LOTTO MADNESS noi jucam la 6 LOTERII INTERNATIONALE cu un total de 12 TRAGERI PE SAPTAMNA . Castigati pana la 10 MILIOANE $ SUA , GRATIS, deoarece NOI JUCAM si TU CASTIGI ! La PRIZE MANIA puteti castiga la una dintre cele 6 categorii : Smart Phone, Camera Digitala, Cadou Surpriza , Bijuterie, Lozul cel Mare pentru Cumparaturi si Lozul cel Mare in Bani . Inregistrati-va acum GRATUIT si puteti fi urmatorul castigator in cateva minute ! In plus , membrii nostri pot vota o CARTE GRATUITA pe sapatamana la EEBOOX.COM si toti membrii primesc DealPOINT-uri GRATUITE pentru cumparaturi . Puteti vedea usor ca fiecare este un castigator la PERFECT INTERNET!
 16. 16. V.- DISTRACTIE , JOCURI si ALTELE . Lasa-ne sa te distram cu jocurile favourite, sa vezi videoclipuri atractive, sa fii judecatorul concursurilor noastre de talente, sau sa-ti arati talentul lumii intregi JOCURI, DISTRACTIE si VIDEOCLIPURI ! Puteti sa gasiti o multime de jocuri la PERFECT INTERNET sa jucati singur sau sa va intreceti cu alti membri , ca Sah, Backgammon, Darts sau Pool. Pur si simplu va alegeti jocurile favorite si si le aveti la indemana pe pagina dvs. personala . “I Bet... U Lose!” este locul unde JOCI CU UN BAN si CASTIGI UN MILION ! Jucati jocuri de indemanare unu la unu cu alti membri si ai sansa sa castigi BANI1,000,000.$ SUA Vrei Sa Fii Faimos ? - “I Wanna Be Famous!” este primul CONCURS interactive de pe Internet ! Concurentii concureaza in mii de batalii 1 la 1 unde audienta voteaza castigatorii . Daca esti cantaret, compozitor, musician, sau ai oricare alt talent special “I Wanna Be Famous!” este locul unde trebuie sa fii !
 17. 17. VI. – CARIERA TA PE INTERNET . Cauti un job ? Sau cauti un venit suplimentar ? Creem tone de oportunitati peste tot in lume, Aceasta ar putea fi sansa ta ! Noi suntem mandri sa fim prima companie globala de pe Internet condusa de membri;chiar si managementul este realizat de membri si nu de vreun serviciu de management solicitat din afara . Noi am creat multe slujbe in lumea intreaga si veti gasi cateva oportunitati de a castiga bani GRATUIT legate de proiectele noastre . Chiar acum construim o armata globala de EXPERTI IN FLUX FINANCIAR POZITIV pentru a ajuta vanzatorii cu amanuntul locali, restaurantele, si hotelurile sa foloseasca serviciile noastre . Ca proprietar de site , puteti castiga ceva bani din afisarea de reclame de la reteaua noastra de publicitate . Cand aveti o idée cum sa a faceti PERFECT INTERNET chiar mai bun , pur si simplu contactati-ne!
 18. 18. ECHIPA PI
 19. 19. ECHIPA PI
 20. 20. INTREBARI FRECVENTE
 21. 21. I – ESTE INTR-ADEVAR GRATUITA INSCRIEREA IN PERFECTINTERNET ? Da ! Toate serviciile noastre sunt GRATUITE si raman GRATUITE PENTRU TOTDEAUNA . Poti descarca carti gratuit, castigi premii extraordinare , joci la loterie gratuit, faci chat cu prietenii, primesti email-uri fara spam, si multe altele – GRATUIT pentru TOTDEAUNA
 22. 22. II – POT AVEA INCREDERE IN VOI ? Da ! Multe companii au aparut si au disparut dar noi suntem aici ca sa ramanem . Cel mai important lucru : suntem condusi de membri , toate deciziile sunt luate de membri si daca vrei sa fii activ esti binevenit sa te alaturi echipei.Aceasta este ceea ce noi numim “PUTEREA LUI NOI”
 23. 23. III - CUM CASTIG Deal POINT-uri GRATUIT ? Este usor sa strangi DealPoint-uri . Vei primi primele 100 de DealPOINT-uri pentru ca ti-ai setat pagina personala de navigare pe Internet , iar Deal POINT-uri suplimentare pentru fiecare membru invitat de tine .
 24. 24. IV –DE CE OFERITI SERVICII GRATUITE ? Este scopul nostru sa creem un internet mai bun . Noi credem ca serviciile de Internet trebuie sa fie GRATUITE si disponibile tuturor utilizatorilor nu numai acelora care isi permit sa le plateasca .
 25. 25. V- CINE PLATESTE ACESTE BENEFICII GRATUITE ? Noua ne face mare placere sa impartim succesul nostrum cu voi. Noi castigam bani din afisarea de reclama , si facand comert electronic. In loc sacheltuim bani pentru marketing noi dam stuff GRATUIT membrilor nostri.
 26. 26. VI- SUNT IN SIGURANTA DATELE MELE ? Noi NICIODATA nu vom oferi datele dvs.unei terte persoane . Cand folositi motoarele noastre de cautare , nicio data de-a dumneavoastra nu este inregistrata. Numai dvs. decideti ce date sa oferiti – GARANTAT !
 27. 27. BRANDURILE PerfectInter.net
 28. 28. Pagina de navigare perfecta cu toate optiunile pe o singura pagina ! Comunitatea Sociala a PerfectInter.net cu toate optiunile necesare Platf. de vanzari de unde poti cumpara prod. si serv. cu reducere de pana la 99% Platf. de vanzari unde gasesti oferte de a lua masa cu reducere de pana la 99% Serviciul de email gratuit al Perfect Inter.net fara spam + alte facilitati . Site-ul specializat in vanz.de carti electr. cu reduceri mari in dom . de larg interes PRIZE MANIA site-ul unde poti castiga la fiecare 10 min. cate un produs sau bani. Site-ul unde pretul scade cu 1% la fiecare 5 secunde unde ai reduceri de pana 99% .
 29. 29. madvertising este reteaua noastra de publicitate . Castigati bani afisand reclame! Castigati bani sau Deal Points jucand GRATIS la 6 Loterii cu "We play - You win”! Cumparaturi cu REDUCERI de pana 99% unde pretul scade cu 1% la fiecare 5 sec. Ai nevoie de un sfat de la un expert ! Il ai 24 de ore 7zile pe saptamana pe chat .
 30. 30. Oferte de pe “I Deal Smarter!” pentru weekend cu reduceri de pana la 100% ! La"NEWS NEWS“esti editor.Alegi sursele,dom., categ., creezi propriul ziar care se actualiz. aut . I Bet... U Lose! Locul unde joci pe un ban si castigi un mil. jucand jocuri de abilitate cu altiii. DisquCity este o platforma grozava UNICA pentru utilizatori de a discuta pe diverse teme. Friendz-R-Us este primul joc global pt. com. sociale unde joci, te distrezi,si castigi premii. Platf. Unde poti inchiria camere cu pana 99% reducere la HOTELURI , MOTELURI, PENSIUNI . "I Wanna Be Famous!" este primul conc. global interact. de talente din lume de pe Internet. Lovesti pretul si el coboara cu 1-5% de fiecare data cand il lovesti. Poti economisi pana la 99% !
 31. 31. ISTORIA
 32. 32. 2006- Ideea principala de a crea un Internet mai bun . O mana de comercianti de pe Internet a decis sa inceapa un proiect care sa ridice calitatea serviciilor online. Au aparut primele schite de strategii, branduri
 33. 33. 2007-2008 –s-a facut o cercetare intensa de piata ce a confimat ca exista un spatiu enorm pentru imbunatatiri . Au fost desemnati cativa experti sa analizeze procesele existente si sa dezvolte strategii de a le simplifica . In plus au fost gasiti primii investitori .
 34. 34. 2009-2010 – Echipa a crescut si a lucrat din greu sa dezvolte si sa rafineze strategiile .Lista de servicii necesare pentru PERFECT INTERNET a devenit din ce in ce mai lunga . S-au realizat primele inventii pentru a fi brevetate si s-a inceput o cercetare pentru securizarea proiectului .
 35. 35. 2011 –Au fost primiti din ce in ce mai multi membri din intreaga lume iar dezvoltatorii au inceput sa lucreze la programele speciale . Pe 11-11-2011, s-a facut pre-lansarea si imediat a devenit virala .
 36. 36. 2012-Milioane de utilizatori au indragit idea unui Internet mai bun si s-au pre-inregistrat pentru serviciile noastre . Am promis intotdeauna sa impartim succesul nostru si sa mentinem serviciile noastre gratuite pentru totdeauna . Mai tarziu am sarbatorit lansarea beta a primelor noastre servicii .
 37. 37. 2013 –Bazati pe feedback-ul membrilor nostri, am imbunatatit constant calitatea serviciilor noastre existente si din ce in ce mai multe stele ale Galaxiei PI, au fost descoperite . Suntem mandri ca suntem prima companie globala de pe Internet condusa de membri .
 38. 38. VIZIUNEA
 39. 39. VIZIUNEA World Wide Web este viitorul, este in VIZIUNEA noastra sa creem INTERNETUL PERFECT pentru toti. Acum ceva timp , trebuia sa dati click si sa derulati si va pierdeati o multime de timp sa cautati ceea ce doriti . Marile motoare de cautare ,comunitatile si serviciile de email colecteaza datele dvs. pentru a ca apoi sa va serveasca tone de reclame nedorite si sa va vanda datele .Casuta dvs. postala este plina de spam-uri , programe spion si programme virusate va pandesc. In VIZIUNE noastra, noi creem o CASA pentru o FAMILIE GLOBALA a utilizatorilor, unde DATELE dvs. sunt in SIGURANTA si unde gasiti SERVICIILE FOLOSITOARE de care ai nevoie la indemana . Imaginati-va o companie care nu numai ca va ASCULTA dar este CONDUSA de proprii MEMBRI . O companie care-si IMPARTE SUCCESUL si CREAZA SLUJBE in lumea intreaga ... Bine ati venit la PERFECT INTERNET!
 40. 40. INVESTITORII
 41. 41. INVESTITORII PERFECT INTERNET INC. Capital Maxim Autorizat:US$6,000,000,000 Investitorii Principali:GIT Europe Ltd. Internet Investments Inc. Internet Global Value Inc. Perfect Internet COP 2012 Ltd. Perfect Internet COP 2013 Ltd. Subcompanii: Marathon Media Group Inc. Most Famous, Inc. Perfect App, Inc. Perfect Payments, Inc. Prize Mania Ltd. Shobbit Inc. Wazzub Charity Funds (Non-Profit) Wazzub Inc. YueXin Internet Design IPO: Planned for Q4/2014 Certificat de Buna Reputatie: Click here Contact: investorrelations[at]perfectinter.net Infiintata: 09/26/2011 in Oregon, USA Biroul de Inregistrare: 391 NW 179th Ave Beaverton, OR 97006, USA Administratia: 7251 W Lake Mead Blvd. Las Vegas, NV 89128, USA Nr. De Inregistratrare: 802159-90 Nr. Taxei: 45-4245503
 42. 42. Dupa ce ati vizionat aceasta prezentare, va invit chiar in acest moment , sa faceti primii pasi : 1- sa va inregistrati ca membru in cadrul site-ului http://perfectinter.net 2- sa va personalizati paginile in functie de interesele si dorintele dvs. 3- sa va setati pagina PerfectInter.net ca pagina de pornire pentru navigarea pe Internet 4- sa va deschideti cont pentru a utiliza comunitatea sociala “WAZZUB” 5- sa va deschideti cont pentru a utiliza serviciul de email “Mailaxy” Dupa care in continuare incepeti sa folositi si celelalte facilitati si oportunitati pe care PerfectInter.net vi le ofera . Utilizand site-ul PerfectInter.net ca pagina de pornire pentru a naviga pe Internet, imbunatatiti TRAFICUL acestuia, si ajutati compania sa faca mai mult profit, urmarea fiind cresterea beneficiilor pentru membrii sai deci implicit si pentru dvs! MULT SUCCES !!

×