Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Presentació activitat 1 x1 escola costa i llobera

472 views

Published on

Projecte pilot 1x1 del curs 2010-2011.
Activitat del Seminari per a centres pilot del projecte educat1x1 a primària.
Activitat 1

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Presentació activitat 1 x1 escola costa i llobera

  1. 1. INSTITUT ESCOLA COSTA I LLOBERA Novembre de 2010
  2. 2. A l'escola Costa i Llobera hem decidit fer unes de les activitats proposades A l'àrea d'Anglès. Aprofitant que el tema 2 del llibre d'anglès parlava de menjar i de menús, hem decidit proposar als alumnes inventar-se un menú.
  3. 3. Es fan parelles, i el primer que han de fer es triar tres plats: Starter, Main dish and dessert ( entrant, plat principal i postres).
  4. 4. Aprofitarem l'oportunitat per introduir el software de presentacions: IMPRESS del paquet gratuït del OPENOFFICE. Som un centre pilot del LINKAT i veiem una gran avantatge en fer servir software lliure, més encara quan és multi-plataforma: LINKAT, MAC OS i WINDOWS. Això farà possible que els nens poguin treballar a casa amb una eina que poden aconseguir gratuïtament des de www.openoffice.org.
  5. 5. Primer vam fer una presentació del portàtils, i vam donar les normes per fer-lus servir. Cap alumne va fer servir un Notebook sense tenir signada la carta dels pares que els comunicaven que farien servir els ordinadors, i els hi comunicava la responsabilitat dels alumnes envers el material informàtic.
  6. 6. Després vam explicar que havien de triar tres plats i explicar el procés d´elaboració. Com era de l´àrea d´anglès ho havien de fer fent servir la llengua anglesa. A posteriori s´ajudarien de la presentació multimèdia amb l´IMPRESS, per explicar-ho als seus companys. Per buscar paraules amb anglès podien fer servir els diccionaris de la classe però també podien fer servir diccionaris online com www.wordreference.com o http://translate.google.es
  7. 7. Ara mateix estan en ple procés d´elaboració que els portarà la setmana que ve a fer l´exposició davant de la classe de la seva presentació.
  8. 8. INSTITUT ESCOLA COSTA I LLOBERA Novembre de 2010

×