Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

TradeTracker - F&F kampány esettanulmány a WOW Magazinnal

855 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

TradeTracker - F&F kampány esettanulmány a WOW Magazinnal

 1. 1. l TradeTracker esettanulmány Kereskedő: F&F Az F&F ruhamárka célja, hogy növelje hírlevél-feliratkozói számát, akiknek vouchert és egyéb nyereményeket ajánl fel weboldalán. Minden hírlevél-feliratkozó után, amit a kampányhoz csatlakozott Kiadók (pld. WOW) hoznak az F&F adatbázisába 163 Ft jutalékot fizet F&F. Kiadó: WOW Magazin A kampányhoz a wowmagazin.hu online divatmagazin is csatlakozott, mert közönsége illeszkedik az F&F célcsoportjához. Platform: TradeTracker A kampány méréséhez és statisztikákhoz a TradeTracker biztosítja az online felületet minden fél számára.
 2. 2. Az F&F belép a TradeTrackerbe,és feltölti hirdetéseit különbözőméretekben. Az F&F jutalék-rendszerét beállítja aTradeTracker és élesítjük akampányt.
 3. 3. A WOW Magazin belépéskormeglátja, hogy elérhető egy újkampány a jelzett jutalék-rendszerrel. Jelentkezik akampányra, amiről F&F értesülés jóváhagyja.
 4. 4. A WOW Magazin kiválasztja alegjobban illeszkedő hirdetéstTradeTrackeren keresztül ésbeilleszti weboldalára.
 5. 5. A jobb eredményért a WOWnem csak a hirdetésekethasználja, hanem tartalmiszinten is beépíti a kampánytspeciális linkekkel.
 6. 6. A WOW látogatója kattintásután egyből az F&F web-oldalárakerül, ahol regisztrációjateljesítést és jutalékot jelent aWOW-nak.* A regisztrációt akár több héttel később is végrelehet hajtani, a rendszer akkor is mér ni fogja.
 7. 7. Az F&F TradeTracker oldalánfolyamatosan gyűlnek ateljesítések, amik a WOWoldaláról érkeznek. Ateljesítéseket F&F jóváhagyja.
 8. 8. A WOW Magazin TradeTrackeroldalán minden általa hozottteljesítés látszik – ez egyben apénzügyi elszámolás alapja is.
 9. 9. l Kapcsolat Agárdi Péter +36 20 518 2165 pagardi@tradetracker.com

×