Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Web 2.0 i xarxes socials

165 views

Published on

Power amb una breu explicació sobre la web 2.0 i les xarxes socials.

Published in: Internet
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Web 2.0 i xarxes socials

 1. 1. Que es? -Gratuïta. -Ens permet enviar i rebre informació. -Dinàmica. -El usuari pot compartir i crear. -No es necessiten grans coneixements.
 2. 2. FLICKR  Permet buscar, guardar, compartir i vendre fotos i vídeos en línia.
 3. 3. AMAZON  Venta i compra de productes en línia. Ven des de un llibre a una moto, aparells elèctrics o fins i tot material esportiu.
 4. 4. FACEBOOK  Xarxa social que permet que puguis conversar amb els amics o amb qualsevol persona del món i permet compartir imatges i vídeos.
 5. 5. BLOGGER  Servei que permet crear i publicar un bloc. Es poden afegir imatges o videos si es prefereix.
 6. 6. MYSPACE  És un lloc web d'interacció social, inclou xarxes d'amics, grups, blogs, fotos, vídeos i música, a més d'una xarxa interna de missatgeria que permet comunicar uns usuaris amb uns altres .
 7. 7. PICASA  És un programa per visualitzar, organitzar i editar fotografies digitals. A més, Picasa té un lloc web integrat per compartir fotos.
 8. 8. DELICIOUS  Servei de gestió d'adreces d'interès socials a través del web. Permet guardar i recuperar a la xarxa les adreces d'interès, que s'emmagatzemaven des del navegador localment a l'ordinador, de manera que són consultables en línia.
 9. 9. YOUTUBE  Un lloc web en el qual els usuaris poden pujar i compartir vídeos. També disposa de un servei que permet comentar-los.
 10. 10. GOOGLE  Servei que ofereix un cercador i altres complements com el traductor, gmail...
 11. 11. SCRIBD  Un lloc web per compartir documents que permet als usuaris publicar documents de diversos formats i enganar-los a una pàgina web utilitzant el seu format iPaper.
 12. 12. ISSUU  Servei en línia que permet la visualització de material digitalitzat electrònicament, com llibres, portafolis, números de revistes, diaris, i altres mitjans impresos de forma realista i personalitzable.
 13. 13. SLIDESHAREE  Lloc web 2.0 d’allotjament de diapositives que ofereix als usuaris la possibilitat de pujar i compartir en públic o en privat presentacions de diapositives, presentacions i infografies PDF; documents en Adobe PDF, Microsoft Word i OpenOffice i la majoria de documents de text sense format, fins i tot alguns formats de àudio i vídeo .
 14. 14. WIKI  És una enciclopèdia digital que es troba disponible a través d' Internet . Es tracta d'una publicació d'accés lliure i gratuït, amb més de 15 milions d'articles redactats per voluntaris en més de 200 idiomes.
 15. 15. TWITER  Xarxa de microblogging que permet escriure i llegir missatges en Internet que no superin els 140 caràcters . Aquestes entrades són conegudes com tweets.

×