Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Stiri power point 23 noiembrie

402 views

Published on

Published in: Spiritual
  • Be the first to comment

Stiri power point 23 noiembrie

  1. 1. Primăria Capitalei devine partener al ADRA România În 31 octombrie ADRA România a semnat un parteneriat cuPrimăria Capitalei care va oferi 42 622 de euro pentru finanţareaproiectul Casa ADRA, urmând ca finanţarea să înceapă din luna decembrie.
  2. 2. Redeșteptați prin Cuvântul Său la Speranța TV și RVS Speranța Tv oferă în fiecare dimineață, de la ora 07:00, unmoment de meditație și reconsacrare prin difuzarea unui capitol din Sfânta Scriptură.De asemenea, Radio Vocea Speranței (RVS) va promova citirea zilnică a unui capitol din Biblie, conform proiectului Redeșteptațiprin Cuvântul Său, iar începând cu 5 decembrie, imediat după ora 07:00, la RVS se va auzi Cuvântul lui Dumnezeu. RVS susține studierea zilnică a Sfintei Scripturi difuzând zilnic, începând cu ora 05:30, câteva capitole biblice.
  3. 3. Apel pentru post și rugăciune 1 decembrie 2012Președintele Bisericii Adventiste mondiale Ted N. C. Wilson face apel pentru o Zi Mondială de Post și Rugăciune în 1 decembrie pentru eliberarea a doi adventiști arestați în Togo.Antonio dos Anjos Monteiro, Directorul Departamentului Școala deSabat și Lucrare Personală din Uniunea Sahel și Bruno Amah, omde afaceri adventist, se află în arest încă din luna martie, când aufost acuzați de complicitate într-un caz de trafic de sânge, de și nu au fost găsite dovezi incriminatoare.
  4. 4. ‘Relaţiile Oficiale şi Libertatea Religioasă’, o misiune distinctă şi specială a Bisericii Adventiste Relaţiile Oficiale şi Libertatea Religioasă reprezintă pentru omisiune importantă, distinctă și specială a Bisericii Adventiste, auconcluzionat liderii adventiști din Diviziunea Inter-Europa în urmacomitetului ce a avut loc în perioada 2-6 noiembrie în Archamps.Decizia, votată în unanimitate, subliniază faptul că atenția liderilortoate nivelurile Bisericii din regiunea intereuropeană trebuie să se concentreze asupra dezvoltării acestui domeniu.
  5. 5. Corul unei universități adventiste cântă pentru familia regalăCorul Internațional al Pacific Adventist University a fost invitat săcânte pentru Altețele Lor Regale Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall, duminică, 4 noiembrie, în Adventure Park, Port Moresby.Familia regală a vizitat Papua Noua Guinee pentru a comemora Jubileul de Diamant al Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a.
  6. 6. Adventiștii din Brazilia organizează cursuri pentru deținuțiFundația Advent-Stiftung și Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Recife, Brazilia, organizează cursuri de calificare pentru deținuții din două închisori, cei mai „serioși” studenți fiind susținuți pentru începerea activității după eliberarea din închisoarea.
  7. 7. Cu ocazia Zilei Recunoștinței, adventiștii din Statele Unite distribuie coșuri cu alimenteAdventiștii de ziua a șapte din Statele Unite și-au făcut un obicei din a distribui coșuri cu alimente în fiecare an, cu ocazia Zilei Recunoștinței.Și în acest an, membrii bisericii și alți membri ai comunității au donat majoritatea alimentelor, iar echipele de voluntari s-au ocupat de pregătirea coșurilor.
  8. 8. Pentru mai multe știri vizitați site-ul oficial al BisericiiAdventiste de Ziua a Șaptea www.adventist.roInformează-te de la Sursă!

×