Nevoia de Duh Sfant

505 views

Published on

Published in: Spiritual
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
505
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
43
Actions
Shares
0
Downloads
8
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Nevoia de Duh Sfant

 1. 1. Nevoia de Duh Sfant !
 2. 4. Efeseni 6,12 "Caci noi n-avem de luptat impotriva carnii si sangelui, ci impotriva capeteniilor, impotriva domniilor, impotriva stapanitorilor intunericului acestui veac, impotriva duhurilor rautatii care sunt in locurile ceresti."
 3. 5. 1. Sa stabilim un timp in fiecare zi pe care sa il petrecem cu Dumnezeu.
 4. 6. 2. Sa citim Biblia cu rugaciune, permitandu-I Duhului Sfant sa lucreze la mintea noastra 2. Sa citim Biblia cu rugaciune, permitandu-I Duhului Sfant sa lucreze la mintea noastra
 5. 7. 3. Sa invatam sa ne rugam cu voce tare
 6. 8. 4. Formeaza o grupa mica de studiu si rugaciune 4. Formeaza o grupa mica de studiu si rugaciune
 7. 10. Matei 28,19 "Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui, si al Fiului si al Sfantului Duh".
 8. 14. "Cei din categoria fecioarelor neintelepte nu sunt niste ipocriti. Ei au o consideratie fata de adevar, sustin adevarul si sunt atrasi de cei care cred adevarul, dar nu s-au supus lucrarii Duhului Sfant. Ei nu au cazut pe Stanca Isus Hristos si nu au ingaduit ca vechea lor fire sa fie sfaramata. Duhul Sfant lucreaza asupra inimii omului, respectand dorinta si consimtamantul acestuia, sadind in el o noua fire dar cei din categoria reprezentata de fecioarele neintelepte, s-au multumit cu o lucrare superficiala. Ei nu Il cunosc pe Dumnezeu. Ei nu au studiat Cuvantul Sau si nu au pastrat o comuniune cu El, prin urmare nu stiu cum sa se increada, cum sa priveasca la El si cum sa traiasca. Slujirea pe care o indeplinesc pentru Dumnezeu degenereaza intr-o forma exterioara."
 9. 15. Vreau si eu prezenta Duhului Sfant in viata mea! Vreau si eu prezenta Duhului Sfant in viata mea!
 10. 16. Ca binecuvantarea unei ploi tarzii, asa va veni Duhul Sfant asupra noastra ! Ca binecuvantarea unei ploi tarzii, asa va veni Duhul Sfant asupra noastra !
 11. 17. 4 PASI 1. Rugaciunea 2. Consacrarea 3. Ascultarea 4. Marturia

×