Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Tortugues Eva

2,454 views

Published on

Presentació sobre tortugues

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Tortugues Eva

 1. 1. Les nostres tortugues :Tomassa,Dora,Rech i Kitty. Hem triat aquest temaHem triat aquest tema de les tortuguesde les tortugues perquè ens agradaperquè ens agrada molt aquest tema imolt aquest tema i feia temps que voliemfeia temps que voliem ensenyar les nostres.ensenyar les nostres. El nom científic ésEl nom científic és Testudo hermanniTestudo hermanni El familiar quelonisEl familiar quelonis En castellà tortuga.En castellà tortuga.
 2. 2. Les diferents espècies de tortugues. Hi ha diferents tipus de tortugues. Algunes són: la de mar, la d'aigua dolça i la de terra. Aquí us fiquem un exemple . Aquesta tortuga és de terra.
 3. 3. Descripció física de la tortuga. Mida: La més gran pot arribar a mesurar 90cm. Pes: La més gran pot arribar a pesar fins a 220kg. Hi ha tortugues salvatges i domèstiques.
 4. 4. Continuació de descripció físicaContinuació de descripció física Costums: La tortuga de la Nissa s´amaga a la closca perquè no vol que li canviï l'aigua. La tortuga és un rèptil.
 5. 5. Reproducció i cries.
 6. 6. Com tenir-ne cura. Canviant-li l'aigua cada dos dies i ficant-li el menjar quan calgui. v
 7. 7. Hàbitat Les tortugues d'aigua viuen en una peixera o al mar. Les tortugues de terra a terra.
 8. 8. Alimentació. La tortuga de terraLa tortuga de terra menja plantes,menja plantes, enciam i verdures.enciam i verdures. La de riu menja cucs,La de riu menja cucs, meduses, etc.meduses, etc. Les domèstiquesLes domèstiques d'aigua mengend'aigua mengen preparats de gamba.preparats de gamba.
 9. 9. Curiositats Les tortugues de mar tenen les potes del davant convertides en aletes. No poden ficar el cap dins la closca . Se submergeixen durant molta estona,però han de respirar a la superfície.
 10. 10. Conclusió Ha nosaltres ens ha semblat molt interessant. Pensem que nosaltres hem après més d ´aquest tema i vosaltres també. Sentim molta alegria de fer aquest treball.
 11. 11. Noms dels creadors. Aquest treball està creat per la Nissa, en Caio, la Intisar i la Iman.

×