Power point edats històriques!

5,936 views

Published on

Published in: Education, Business, Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
5,936
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
435
Actions
Shares
0
Downloads
45
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Power point edats històriques!

  1. 1. LES EDATS HISTÒRIQUESLES EDATS HISTÒRIQUES
  2. 2. Les edats històriquesLes edats històriques  LaLa històriahistòria és tot allò que ja ha succeït, és per tantés tot allò que ja ha succeït, és per tant l’estudi del nostre passatl’estudi del nostre passat  Per tal de poder estudiar aquesta història l’hemPer tal de poder estudiar aquesta història l’hem dividit endividit en 55 grans etapes:grans etapes: -- La prehistòriaLa prehistòria - L’edat antiga- L’edat antiga - L’edat mitjana- L’edat mitjana - L’edat moderna- L’edat moderna - L’edat contemporània- L’edat contemporània
  3. 3. LA PREHISTÒRIALA PREHISTÒRIA  La PREHISTÒRIA és laLa PREHISTÒRIA és la primera de les etapes.primera de les etapes.  ComençaComença amb l’aparicióamb l’aparició delsdels primers éssersprimers éssers humanshumans (( fa 2,5 milions d’anysfa 2,5 milions d’anys))  AcabaAcaba ambamb l’invenció del’invenció de l’escriptural’escriptura (( cap al 3000 aCcap al 3000 aC)) ¡¡ Canvis importants en la ramaderia iCanvis importants en la ramaderia i l’agricultura!l’agricultura!
  4. 4. L’EDAT ANTIGAL’EDAT ANTIGA  L’EDAT ANTIGA és la segona edat si seguim unL’EDAT ANTIGA és la segona edat si seguim un ordre cronològicordre cronològic  ComençaComença ambamb l’aparició de l’escriptural’aparició de l’escriptura ii s’acabas’acaba ambamb lala caiguda de l’Imperi Romàcaiguda de l’Imperi Romà (( el 476 dCel 476 dC )) ¡ És l’època de les grans civilitzacions: Grècia, Roma, Egipte…!¡ És l’època de les grans civilitzacions: Grècia, Roma, Egipte…!
  5. 5. L’EDAT MITJANAL’EDAT MITJANA  És la tercera de les edats que estudiem.És la tercera de les edats que estudiem.  ComençaComença amb laamb la caiguda de l’Imperi romà d’occidentcaiguda de l’Imperi romà d’occident  AcabaAcaba amb elamb el descobriment d’Amèricadescobriment d’Amèrica de Cristòforde Cristòfor Colom (Colom ( el 1492 dCel 1492 dC)) ¡ És l’època dels castells i dels senyors feudals i dels camperols que treballen per aquests¡ És l’època dels castells i dels senyors feudals i dels camperols que treballen per aquests senyors feudals!senyors feudals!
  6. 6. L’EDAT MODERNAL’EDAT MODERNA  L’EDAT MODERNA és la penúltima edat que treballem.L’EDAT MODERNA és la penúltima edat que treballem.  ComençaComença amb elamb el descobriment d’Amèricadescobriment d’Amèrica  AcabaAcaba amb laamb la Revolució FrancesaRevolució Francesa l’any 1789l’any 1789 ¡ És l’època dels grans imperis europeus governats per monarques ( reis)!¡ És l’època dels grans imperis europeus governats per monarques ( reis)!
  7. 7. EDAT CONTEMPORÀNIAEDAT CONTEMPORÀNIA  L’EDATL’EDAT CONTEMPORÀNIA ésCONTEMPORÀNIA és l’última de les edats quel’última de les edats que comprèn el nostre estudi.comprèn el nostre estudi.  ComençaComença amb laamb la RevolucióRevolució FrancesaFrancesa  AcabaAcaba a la nostra actualitat, aa la nostra actualitat, a diadia d’avui.d’avui. ¡ Important recordar la Revolució¡ Important recordar la Revolució Industrial que va transformar laIndustrial que va transformar la fabricació de productesfabricació de productes manufacturats i els mitjans demanufacturats i els mitjans de transport!transport!

×