Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Изработка на сайт

119 views

Published on

Изработка на сайт и SEO оптимизация от ЕПАК43 ЕООД в Добрич. Ние ще направим Вашият сайт качествен, бърз с оптимален on site код и ще го класираме на първа страница в Google.

Published in: Internet
  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

Изработка на сайт

  1. 1. Изработка на сайт Екипът на ЕПАК43 ЕООД ще направи Вашият сайт или онлайн магазин съгласно всички изисквания на новите технологии и програмирането. Разработваме сайтове от 2009 и досега имаме над 40 доволни собственици на бизнес който продава. Предлагаме CMS Wordpress, или Bludit, Publii за фирмени сайтове и Magento, Woocommerce за онлайн магазини. Оставаме на Вас изборът на платформата която ще позволи на бизнеса Ви да расте и продава повече. За какво Ви е нужна изработка на сайт? Живеем в 2019г. и сайтовете са начин за комуникация и продажба на стоки и услуги. Всички имаме по един смартфон в джоба чрез който се забавляваме, търсим информация в мрежата, правим страхотни селфита и снимки и купуваме много неща от интернет. Сайтовете са начина да достигнете до стоки и услуги които са в другия край на света но с няколко клика Вие можете да ги поръчате, платите и да очаквате доставка до вратата Ви. Да направиш един сайт с който да продаваш умения, услуги или стоки не е нещо супер сложно, и може да го направи всеки който има необходимите знания по писане на код, уеб дизайн и знания как функционират сайтовете, но ако искате професионална изработка на онлайн магазин който ще бъде лицето на бизнеса Ви пред клиентите, по- добре възложете задачата на професионалистите като ЕПАК43.
  2. 2. Един професионално изработен сайт е инвестиция която многократно ще възвърне парите дадени за него и е един от многото маркетингови канали чрез които ще можете да достигнете до Вашите клиенти. Всяка уважаваща себе си фирма има уеб сайт. Той е лицето и пред света и чрез него продава. Защо да не имате и Вие? Защо фирма EPAK43? 1. Защото правим професионални сайтове от над 10г. Имаме опита и сме се сблъскали със всякакви пречки и ситуации през които сме преминали помъдрели. 2. Не спираме да учим нови технологии свързани с разработка на сайтове, уеб дизайн, сървъри, hosting услуги и т.н 3. Ценим времето си и на клиенти и работим по план който има ясни срокове и задачи. При нас няма да си губим взаимно времето в разтягане на локуми. 4. Можем да предложим адекватна пазарна цена съобразена с количеството труд по задачите. Ние не предлагаме евтини сайтове или най-евтината цена на пазара. Ценим труда и времето си предлагайки качествена разработка и след продажбена поддръжка която ще Ви спести всички главоболия свързани със сайта. Така Вие ще имате възможността да се фокусирате върху управлението на бизнеса си. Цялостен технически съпорт на Вашият бизнес Изработката на един уеб сайт е първата крачка. Той трябва да бъде направен с качествен код и правилна on site SEO оптимизация за да може от самото начало да има необходимите аргументи да се класира по-добре в търсачките (Google) и да достига до повече органични потребители. On page оптимизацията е основа върху която SEO специалистите ще стъпят за последващата популяризация на сайта Ви. Ние ще Ви предложим на кой хостинг да се качи сайта и ще настроим всички детайли по него. Изборът на хостинг доставчик е от изключително значение за гладката работа на сайта. Без SEO оптимизация не може На първите 20 резултата (1 и 2 страница) във класациите на Google в натоварени ниши всички онлайн магазини ползват SEO услуги за да могат да се позиционират там. На първа страница случаен резултат НЯМА. Така че ако искате да имате по-добра видимост и сайта Ви да е откриваем и силно посещаван от потенциални клиенти заповядайте в офиса да ви обясним как работят търсачките, как индексират съдържание, как наказват тези които се опитват да ги манипулират чрез алгоритмични или ръчни наказания. Ние практикуваме оптимизация за търсачки от 15 години и знаем как да Ви предпазим и класираме на челно място за Вашите ключови думи.
  3. 3. Втората крачка е написването на качествено и уникално съдържание (копирайтинг услуги - copywriting services) което ще разграничи Вашият сайт от многото в нишата и ще придаде стойност и сериозност. Всеки сериозен сайт има качествено и полезно за читателите си съдържание. Ние ще напишем за Вас съдържанието което продава. Трета крачка е линк билдинг (link building). Входящите връзки от релевантни на вашето съдържание сайтове които ще му придадат авторитет и добри показателите чрез които ще се борите с конкуренцията за надмощие в SERP-а. Качествени линкове в силно конкурентни ниши се купуват и трябва да сте наясно с това че е необходим бюджет за създаването им. Вашият сайт е лицето на Вашият бизнес Помислете върху всичко написано по-горе и ако сте взели решението да потърсите нашите ИТ услуги, заповядайте в офиса на бизнес среща да уточним детайлите. В лицето на фирма ЕПАК43 Вие ще откриете надежден партньор който да Ви консултира как, къде и защо се случват нещата.

×