Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
INFORME FORO PARTICIPATIVO. PUERTO DE BARBATE.
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

Share

PalmaActiva: Presentacio eureka 2012 - dossier de premsa

Download to read offline

Dossier de premsa de la Presentació de la X edició del Concurs EUREKA de PalmaActiva, Agència de desenvolupament local de Palma.

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to like this

PalmaActiva: Presentacio eureka 2012 - dossier de premsa

  1. 1. EL CONCURSEureka és un concurs de projectes empresarials que té com a objectius detectar nousprojectes empresarials i estimular la seva posada en marxa, millorar la capacitaciódels futurs emprenedors/es, tutoritzar i acompanyar als projectes participants ifomentar lesperit i la cultura emprenedores en la ciutat de PalmaEl Concurs Eureka va néixer l’any 2002 i durant aquest deu anys de recorregut podemdestacar com a resultats positius que han participat un total de 533 projectesempresarials amb més de 757 emprenedors, amb un total de 70 empreses creadesque ha generat més de 150 llocs de treball i una inversió induïda superior a 2.175.000euros, en sectors tan diferents com noves tecnologies, comerç, serveisd’empreses, turisme i oci, serveis a persones, educació o indústria.Des de l’any 2002 fins a l’actualitat s’han premiat més de 56 projectes.
  2. 2. COM T’AJUDAM?• T’ajudam en la redacció del pla d’empresa.• Formació gratuïta de la mà d’empreses i professionals líders en el sector.• Tots els premiats es podran beneficiar de l’exempció del pagament de la quota d’alta i de l’equivalent a 6 mesos de l’Associació Joves Empresaris.• Els projectes finalistes tindran preferència per accedir als locals del Centre d’Empreses de PalmaActiva.• ISBA ofereix la possibilitat d’aconseguir un aval de fins a 60.000 €. Enguany volem apostar especialment per l’ampliació i millora de la qualitat de la formació impartida per empreses líders al sector de reconegut prestigi que es farà durant un curs de 40 hores de formació que es completarà amb tutories individualitzades.
  3. 3. QUI POT PARTICIPAR-HI?Qualsevol persona major d’edat que tingui un projecte empresarial sobre qualsevolactivitat econòmica lícita, excloent aquells projectes que es presentin com afranquícies i aquells presentats l’any anterior, sempre que no hagin iniciat l’activitatdurant els sis mesos anteriors a la data de publicació de la convocatòria pública.
  4. 4. PREMIS EUREKA 2012Enguany la quantia dels premis lliurats als guanyadors és de 13.000 €; que esdistribueixen de la següent manera: • un primer premi de 6.000 € • un segon premi de 4.000 € • un tercer premi de 3.000 € • un ordinador portàtil pel quart, cinquè i sisè finalistes PREMI ESPECIAL “LANZA” Enguany, amb motiu de la X edició s’atorgarà un premi especial desè aniversari – Premi Lanza- de 3.000 € al millor projecte empresarial d’entre els projectes guardonats en els premis generals a les edicions anteriors (2002-2011) que hagin destacat en l’ús i impuls de les NNTT, en una òptima gestió dels seus recursos, i en la implementació d’eines d’innovació i aspectes de sostenibilitat.
  5. 5. SOL·LICITUDS• Les sol·licituds es poden recollir a l’oficina de Promoció Econòmica i Emprenedors a la plaça de la Quartera, 9 baixos, o descarregar des de les pàgines webs www.palmaactiva.com o www.creatpalma.es• La data límit per presentar les sol·licituds és el 29 de febrer de 2012.
  6. 6. FASES DEL CONCURSEls projectes seleccionats participen en dues fases: • Fase formativa: els concursants reben formació gratuïta en temes jurídics, fiscals, de recursos humans, estudis de mercat, habilitats… de la mà d’empreses i professionals líders en el sector. Amb aquest curs, de 40 hores, els emprenedors maduren la idea de negoci a través de l’elaboració d’un pla d’empresa. Aquesta preparació combina formació presencial, a distància i tutories personalitzades. • Fase de premis: un cop superada la fase anterior, un comitè d’experts (PalmaActiva, Cambra de Mallorca, Sa Nostra, ISBA i Joves Empresaris) valora els plans d’empresa presentats pels emprenedors per fer la selecció dels guanyadors.
  7. 7. COL·LABORADORSAquesta desena edició del concurs compta amb la col·laboració de: • Isba (Societat de Garantia Recíproca) • “Sa Nostra” Caixa de Balears • Joves Empresaris • Cambra de Comerç de Mallorca Per a més informació: www.palmaactiva.com www.creatpalma.es eureka2012@palmaactiva.com Tel. 971 229 470

Dossier de premsa de la Presentació de la X edició del Concurs EUREKA de PalmaActiva, Agència de desenvolupament local de Palma.

Views

Total views

1,370

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

462

Actions

Downloads

2

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×