Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

UPCnet i la virtualització: VMUG BCN Sept. 2013

608 views

Published on

Presentació al VMUG BCN sobre l'adopció de la virtualització a UPCnet

Published in: Technology
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

UPCnet i la virtualització: VMUG BCN Sept. 2013

 1. 1. UPCnet i la virtualització
 2. 2. Sobre UPCnet UPCnet és una empresa creada per la Universitat Politècnica de Catalunya per a la prestació de serveis en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TIC). Aportem coneixement i experiència a institucions i empreses a través del coneixement generat a la UPC, que es garantia d’innovació, solidesa i compromís. Fundada l’any 2000, actualment som 150 professionals. La facturació anual és de 15M€. La innovació és el nostre valor diferencial i la nostra raó de ser, amb un model propi. Entenem la innovació com un procés d’exploració, desenvolupament i entrega de noves solucions al mercat.
 3. 3. Sector Públic - Referències Universitats Educació Altres sectors Universitat d’Andorra Universidad Complutense de Madrid Universitat Pompeu Fabra Universitat Oberta de Catalunya Universitat Politècnica de Catalunya Universitat de Barcelona Centre de Supercomputació de Catalunya Universitat Internacional de Catalunya Govern d’Andorra Departament d’Ensenyament TecnoCampus Mataró-Maresme Institut Barcelona d’Estudis Internacionals Institut d’Estudis de la Salut Centre d’Estudis i Documentació Internacionals de Barcelona Escola d’Administració Pública de Catalunya Instituts de Secundària Diputació de Barcelona LOCALRET Corporació Parc Taulí Ajuntament d’Esplugues de Llobregat Ajuntament de Vallirana Institut de Ciències Fotòniques Consorci Hospitalari de Vic Centro de Investigación Biomédica en Red Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya
 4. 4. Sector Privat - Referències
 5. 5. 220màquines 2007 19administradors
 6. 6. 720 màquines 60% virtuals 2013 + serveis + clients +8M €
 7. 7. Com és possible?
 8. 8. Eficiència ITIL Homogeneïtzar Plantilles Automatitzar Puppet
 9. 9. Optimització Consolidació SAP virtual iSCSI Llic. Oracle vCenter Ops Cloud privat
 10. 10. Think BIG. Start SMALL.
 11. 11. 25 virtualitzadores 450màquines virtuals vRanger serveis crítics Oracle puppet C l o u dontinuïtat vmware EMC bullion elasticitat optimització vCops flexibilitat
 12. 12. Paco Orozco IT Infrastructure Service Manager www.UPCnet.es [Follow] twitter.com/upcnet slideshare.net/upcnet [Contact] es.linkedin.com/in/pacoorozco [Email] paco.orozco@upcnet.es Moltes gràcies!

×