Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Powerpoint coneixement del medi pablo blasco

878 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Powerpoint coneixement del medi pablo blasco

 1. 1. CONEIXEMENT DEL MEDI  Unitat per a 3er cicle El cos humà: Anatomia i fisiologia Autor: Pablo Blasco Berná
 2. 2. Definicions: El cos humà: estructura física i material del ser humà, formada principalment per aigua. Anatomia: branca de la biologia que estudia lestructura i organització dels éssers vius. Fisiologia: branca de la biologia que estudia les funcions dels sers orgànics.
 3. 3. SISTEMA CIRCULATORILes funcions Al sistemadel sistema de circulatoricirculació són intervenen: elproveir al cos cor, els vasosdoxigen i sanguinis, lanodriment, així sang, lescom de venes, lestransportar artèries, elsresidus a través capil·lars i elsdels teixits. vasos limfàtics.
 4. 4. SISTEMA CIRCULATORI¿Per què està formada la sang?¿En quin percentatge? SANG PLASMA ELEMENTS FIGURATS
 5. 5. APARELL DIGESTIUEl sistema digestiu estàformat pels conductesper on circulenels aliments quesingereixen, així com elsòrgans auxiliars queserveixen per a ladigestió del menjar.Laliment passa primerper lintestí prim onsabsorbeixenels nutrients, i desprésper lintestí gros, onsabsorbeixen els líquids iles sals.
 6. 6. SISTEMA RESPIRATORIL’aparell respiratori és l’encarregat de captar oxigen ieliminar el diòxid de carboni procedent del metabolismecel·lular. EXPIRACIÓ INSPIRACIÓ
 7. 7. SISTEMA NERVIÒSEl sistema nerviós es una xara de teixits formats per neurones. La seua funció principal es la de captar i processar ràpidament les senyals de l’ambient. NEURONA
 8. 8. RECURSOS DIGITALS A Continuació pots accedir, fent clic en la imatge, a una pàgina web on n’hi ha una aplicació educativa sobre el cos humà.
 9. 9. Vídeo educatiu: El Cos Humà(fes clic en la imatge)

×