Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Usb de arrencada

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 10 Ad

More Related Content

Similar to Usb de arrencada (20)

Advertisement

Usb de arrencada

  1. 1. Com crear un USB autoarrancable Pablo Sánchez Arnau
  2. 2. 1. Descarregarem la ISO de Hirens – Boot CD 2. Descarregarem l’aplicació YUMI 3. Executem el programa YUMI 4. Arrancada des de l’USB
  3. 3. • Aquest programa es pot descarregar per una pagina de Internet o a la mateixa web de Hirens – Boot. • Aquest programa començarem per crear un USB de arrencada amb el fitxer ISO.
  4. 4. • Des de la web de PendriveLinux, accedirem a la pagina YUMI, i crearem l’enllaç per poder descarregar el programa.
  5. 5. Step 1: Escollirem la lletra de la unitat USB que volem fer autoarrencable, i activarem per què es pugui formatejar l’USB. Step 2: Escollim el LIVE-CD que volem que arrengui en el nostre USB. Step 3: Buscarem el fitxer ISO del Hirens Boot CD que hem localitzat en la seva carpeta desprès de descarregar i descomprimir el fitxer.
  6. 6. Finalment ens apareixerà el missatge de que el procés està finalitzat:
  7. 7. • Per arrancar un PC des de l’USB caldra que el USB sigui el primer disc. Aixo ho podem fer accedint al SETUP de la BIOS • Aquí podem veure la primera pantalla en arrancar des de l’USB que ha de surtir.
  8. 8. • Aquí ja està carregant el “ Mini XP “ de Windows. Finalment accedirem a la “ Mini XP ” versió de Windows, amb accés també a un Menú amb les eines de H irens Boot CD, tal com podem veure en la imatge.

×