Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Otavan Opisto

185 views

Published on

Otavan Opisto on Mikkelissä toimiva, pitkät perinteet omaava kansanopisto, jossa voit opiskella lyhytkursseja eri aiheista tietotekniikasta hyvinvointiin.

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Otavan Opisto

  1. 1. Otavan Opisto on tulevaisuusorientoitunut kouluttaja ja kurssien sisällöt koostuvat ajankohtaisista teemoista. Median ja tietotekniikan hallinta ovat toistuvia kurssiemme aiheita. Otavan Opisto on kouluttanut myös yhteisömanagereja vuodesta 2011 alkaen ja huolehtii CMADFI-tapahtuman puheenvuorojen videoinnista. Otavan Opisto toimii Mikkelin kaupungin liikelaitoksen Otavian alaisuudessa.
  2. 2. ● Sosiaalisen median yhteisömanagerin peruskurssi 12.3.-13.8.2019 ● Sosiaalisen median yhteisömanagerin peruskurssi 11.9.2019 - 13.2.2020 ● Sosiaalisen median yhteisömanageri - Master Class 8.10.2019 - 12.3.2020 TULEVIA KURSSEJAMME – Löydä oma soundisi somessa ja tuota kiinnostavaa sisältöä kanaviisi! (tähän pitää löytää toinen kuvakin, kun ei oo art of hostingia)
  3. 3. Kysy lisää koulutuksistamme: kurssit@otavanopisto.fi Seuraa meitä nimellä otavanopisto: www.otavanopisto.fi Ja tilaa uutiskirje: http://otavanopisto.fi/uutiskirje

×