Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Networking Les Noves Formes De Vendre I Treballar Al S Xxi

774 views

Published on

Evento realizado en Collbató

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Networking Les Noves Formes De Vendre I Treballar Al S Xxi

 1. 1.  Multinacionals ?  Pimes ? , Sector Tecnològic ?  Associacions ?  Autònoms ?  Empleats?
 2. 2.  ABANS  ARA  Confidencial  Compartir  Competir  Cooperar  Associar-se  Competència  Donar Per rebre  Rebre per donar  Comunicació  Comunicació Bidireccional Unidireccional  Virtual=Oportunitat  Virtual=Fals  Intel·ligència col·lectiva  Autoritat ( Escoltar )
 3. 3.  LaÚnica constància és el Canvi!!!!!  Res es per sempre? Exemple Google V/S WolframAlpha
 4. 4. ?
 5. 5.  El Networking no és un paradigma d'avui en dia, ni una moda ni una tendència al Networking ha existit tota la vida i ha anat evolucionant en funció de les noves tecnologies  L'últim anunci de telefònica és un clar exemple del que significa el Networking:  http://www.youtube.com/watch?v=aSBmyHo NXWw
 6. 6.  Les xarxes socials s'han convertit en un nou canal idoni per aconseguir el que des de sempre s'ha desitjat: Ser recomanats entre els amics i coneguts, el popular boca-orella també a Internet.
 7. 7. MARCA MITJANS CONVENCIONALS WEB.2.0 USUARIS
 8. 8.  Networking Online. Establir contacte amb altres perfils a través d’Internet; Xarxes socials.  Networking Offline: Establir contacte fora de la xarxa. (Presencial. Sempre ha existit)
 9. 9. Les xarxes socials són una nova eina que utilitzen per comunicar amics que ja es coneixen fora de la xarxa. A partir d'aquí poden mantenir i Amplia la seva xarxa de contactes. Però no hi ha un nexe d'Unió específica, Simplement és un nou mitjà de comunicació.
 10. 10. En les xarxes professionals si existeix un Nexe d'unió entre els usuaris. És un Nexe laboral on cada usuari té el seu perfil professional i deixa ben clar: Que busca i que ofereix.
 11. 11. Les xarxes verticals tenen como nexe una temàtica molt concreta y segmentada.
 12. 12. Es molt difícil ser coherent amb cada classe de xarxa y només introduir Informació en funció de la xarxa que Utilitzem. Es molt difícil, separar, la part Professional, la part personal y la part D’oci. PER TANT EL QUE REALMENT ES IMPORTANT ÉS….
 13. 13. Hem de ser conscients que estem utilitzant un canal de comunicació gratuït i que té com a contrapartida que la informació pot sortir en cercadors o pot tenir un tractament Viral. Per tant ja que la informació d'un dia o altre pot ser localitzada sense la nostra intencionalitat més val que trobin allò que ens interessin Que trobin.
 14. 14. Honestedat Ètica Transparència Coherència Constància Saber Escoltar Ajudar Compartir
 15. 15.  Cada perfil s'actualiza a si mateix, d'aquesta manera sempre tenim la nostra agenda de contactes al dia, la informació esta viva.  Accés des de qualsevol terminal amb connexió a Internet  Visibilitat en els buscadors.
 16. 16. WWW.FACEBOOK.COM Workshop Online. exemple :Grupo Corsa
 17. 17.  WWW.XING.COM  Workshop Online
 18. 18.  Social MEIDA Marketing Vendes=(Contingut de qualitat ) smm Vt= (CC)
 19. 19. http://oscarcumi.com http://twitter.com/oscarcumi https://www.xing.com/profile/Oscar_Cumi https://www.linkedin.com/profile/oscarcumi http://www.viadeo.com/tableaudebord/accueil/ http://www.facebook.com/people/Oscar-Cumi/11417 http://ca.netlog.com/oscarcumi http://www.youtube.com/account http://www.slideshare.net/oscarcumi http://www.flickr.com/photos/30387860@N05/ http://twitxr.com/oscarcumi/with_friends/

×