Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Dit project werd gefinancierd met de steun van de Europese Commissie. De
verantwoordelijkheid voor deze publicatie ligt ui...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Nl laatste persbericht

201 views

Published on

Dit is het laatste persbericht van het Europese project PECOS4SMEs.

Dit project werd gefinancierd met de steun van de Europese Commissie. De verantwoordelijkheid voor deze publicatie ligt uitsluitend bij de auteur; de Commissie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de informatie die erin is vervat.

Published in: Internet
  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

Nl laatste persbericht

  1. 1. Dit project werd gefinancierd met de steun van de Europese Commissie. De verantwoordelijkheid voor deze publicatie ligt uitsluitend bij de auteur; de Commissie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de informatie die erin is vervat. Over PECOS4SMEs Het PECOS4SMEs project resulteerde in trainingsmateriaal van hoge kwaliteit dat door experts gereviewed is. Het helpt MKB-ers om hun e-commerce potentieel te vergroten en hun omzet uit verkoop over de grens te laten stijgen. Door het PECOS4SMEs training systeem te gebruiken hebben MKB-ers nu de mogelijkheid e-commerce strategieen te implementeren die aansluiten op hun behoeften en zo de voordelen van het internet als kanaal om omzet te genereren volledig te benutten. PECOS4SMEs belangrijkste resultaten PECOS4SMEs Genie: De e-commerce Genie is een gratis training platform waarmee MKB- ers hun eigen, gepersonaliseerde e-commerce strategieenkunnen bepalen gebaseerd op hun individuele omstandigheden. Dit platform is beschikbaar in zes talen (EN, PL, GR, IT, PL, NL, FR) en voor iedereen te gebruiken. Het platform vindt u hier. e-commerce Blog: Lzees in dit meertalige blog een overzicht van nieuws, tips en informatie over de e-commerce praktijk. e-commerce Game: Door deze game te spelen, kunt u uw e-commerce kennisniveau op een fun manier vaststellen en verbeteren. Klik hier om het te downloaden. e-commerce video’s: Gedurende de looptijd van het projekt zijn vele video’s uitgebracht om de diverse aspecten van e-commerce verder te belichten. De onderwerpen varieren van online verkopers die de uitdagingen en kansen van e- commerce benoemen tot aan experts die hun licht laten schijnen over onderwerpen als marketing, legal, returns, en betalingsopties. De video’s vindt u hier. Internationale conferentie: De PECOS4SMEs internationale conferentie vond plaats in Amsterdam. Erkende e-commerce experts discussieerden er met de aanwezigen over theorie en praktijk en boden tal van waardevolle inzichten. en nog veel meer… Zie de complete lijst hier. Meer over PECOS4SMEs… Voor meer informatie kijkt u op de website: www.pecos4smes.eu of stuurt u een email naar info@pecos4smes.eu. PECOS4SMEs project: succesvol einde

×