Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Dynamic identity persbericht (2)

215 views

Published on

Dit is het tweede persbericht van het Dynamic Identity project. Dit project werd gefinancierd met de steun van de Europese Commissie. De verantwoordelijkheid van deze uitgave ligt uitsluitend bij de auteurs; de Commissie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de informatie die erin is vervat.

Published in: Internet
  • Be the first to comment

Dynamic identity persbericht (2)

  1. 1. Het Dynamic Identity projekt heeft pilots gehouden onder honderden Europese leerlingen van 11 tot 18 jaar – in Polen, Griekenland en Nederland. In de pilot workshops werd academische kennis over zelf- presentatie en profilering aangeboden die was toegesneden op de doelgroep en werden deze thema’s vertaald in persoonlijke ervaringen met behulp van Augmented Reality en video. Partners zijn onder meer Universiteit Leiden het het Centrum voor Wiskunde en Informatica (CWI). De workshops werden erg goed ontvangen door jongeren in Polen, Griekenland en Nederland – voor veel van hen was de informatie over profiling volledig onbekend; In Nederland zijn de workshops voor eerstejaars leerlingen de centrale invulling van de jaarlijkse UniC- week van de UniC school in Utrecht geworden; In Polen wil de directrice van de STO school in Gdansk (I Społeczne Gimnazjum Społecznego Towarzystwa Oświatowego) de workshop invoeren van leerlingen van alle leerjaren; Ouders zijn belangrijke supporters van het projekt geworden in Polen en in Nederland. In Griekenland waren ouders vanaf het begin bij het projekt betrokken; De workshop instructies zijn samen met didactisch en organisatorisch materiaal gebundeld in een boek dat eind mei uit zal komen in het Engels; in het Grieks, Pools en Nederlands komen e-boeken met het materiaal ui. Op 22 mei a.s. vindt de afsluitende internationale conferentie plaats in Athene, Griekenland. U kunt daar bij zijn.

×