Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Centre de dia gc

227 views

Published on

Centre de dia per a nens

Published in: Government & Nonprofit
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Centre de dia gc

 1. 1. COLÒMBIA DEPARTAMENTO DE CUNDINAMARCA
 2. 2. MUNICIPIO DE CAJICÁ
 3. 3. VEREDA DE RIO GRANDE
 4. 4. ENTRE ELS TRÀMITS QUE HEM HAGUT DE FER ESTAN TREURE PERMISOS PER L`ONG PER DONAR ASSISTÈNCIA PSICOLÒGICA I NUTRICIÓ I DIETETICA
 5. 5. Construcciò
 6. 6. Inicialment només teníem els plànols, els totxos, l´estudi sísmic i les 2 casetes on hi havíem tingut la segona llar (la de nens).
 7. 7. Després vàrem fer la placa base, que és aquesta, és a dir els fonaments.
 8. 8. Varillas Desagues .
 9. 9. El següent pas va ser fer les columnes i les parets.
 10. 10. Es varen deixar els espais per les finestres. Com que els totxos són de bona qualitat i macos no és necessari pintar-les.
 11. 11. Un cop fetes les parets varen començar a fer el sostre, posant bigues de fusta de pi i de eucaliptol que primer vàrem immunitzar.
 12. 12. El centre el dia que es va acabar de fer.
 13. 13. Últims retocs i paricipaciò dels voluntaris i del beneficiaris
 14. 14. Alguns dels futurs beneficiaris ajuden a ordenar el lloc. En aquest corral hi posarem les gallines, ja hem comprat 40 pollets més (els que teníem abans ja ens els vàrem menjar.
 15. 15. Sorra que ha sobrat, però que farem servir
 16. 16. Tanc per aigua de la pluja. Corral de gallines.
 17. 17. Voluntaris tallant la gespa. I connectant la electricitat.
 18. 18. Dia de la inaugaració
 19. 19. Hoo.. Que maco i que gran...
 20. 20. Cine al barri
 21. 21. Preparant un asado.
 22. 22. Seguiment
 23. 23. Activitats programades: Alfabetització Atenció a la infància Nutrició Música Ajut escolar
 24. 24. El Banco de Alimentos de la Arquidiocesis de Bogotá ens va vendre, a 1/3 del preu normal, les rajoles per posar a terra (2 camions, 4 pales).
 25. 25. En aquesta caseta hi passarà a viure un matrimoni, de manera que hi haurà atenció 24 hores al dia, 7 dies a la setmana. Quan el jardí estigui més arreglat s´hi posaran els gronxadors i tobogans.
 26. 26. Tenim projectat en el futur (en unes setmanes) anivellar el terra, ja que quan plou l´aigua va capa les casetes que hi tenim al terreny. Uns voluntaris ja han tallat l`herba aquesta i aviat faran un jardí. En aquesta caseta hi farem unes oficines per tenir atenció personalitzada i tota la documentació.
 27. 27. Merci La meta: Atendre 7 dies a la setmana, 24 hores al dia disponibles
 28. 28. REFLEXIONS: Nens del carrer: http://www.slideshare.net/ongprovalores/nens-abandonats- problemas-i-solucions Nens abandonats: http://www.slideshare.net/ongprovalores/nens- abandonats-problemas-i-solucions

×