Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Twitter

151 views

Published on

Pinzellada digital sobre Microblogging i Twitter

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Twitter

  1. 1. Casa Caritat Ajuntament de Valls Què és el Twitter i per a què serveix? Tuitar, Piulada, Tuitejar. El que vindria a ser la traducció real de la paraula Twitter. I tal com diu la paraula piulada, es una curta però important informació que vols transmetre a l'aire. Imagineu-vos una pisarra, en la que tu pots escriure el que vulguis, això si! Limitat a 140 caràcters ( igual que els antics sms del mòbil. ) Quan ets nou a twitter, és com a la vida, si no tens amics o gent que estigui interessada pels teus interessos, escriure el què sents, o el que penses en aquell moment, o compartir una bonica foto que has trobat per la xarxa, és una mica solitari. Es com si la pissarra que parlàvem abans la tinguéssim a la habitació de casa, amb el problema que només ho veus tu. Què hem de fer? Doncs a la vida real sortiríem al carrer, a la cafeteria, o a qualsevol lloc on poguéssim trobar amics o gent que li pugin interessar els nostres pensaments o aficions, o que tinguin la curiositat de saber que fem i com. Peró al món twitter no se li denomina “amics” com a tal, si no com a Follower ( seguidor, el qual podrà veure què penses o què fas en tot moment ) i tu podràs fer el mateix anomenant Following. Exemple: Si la vostra parella o un familiar vol saber de vosaltres al twitter us farà un Follow. Peró si tu vols seguir el que fa la vostra parella, un amic o el vostre músic preferit, fareu un Following a la persona en qüestió. Identificació. A twitter, com a qualsevol xarxa social, tenim un nom de usuari el qual ´és el nostre identificació per què podem dir lis als nostres amics o familiars per que ens puguin seguir ( Follower ) això es defineix sempre a l'hora de
  2. 2. Casa Caritat Ajuntament de Valls fer el registre inicial. Una particularitat que tenen tots els usuaris de Twitter és que sempre comencen amb la lletra “ @ “ Per exemple Òmnia Valls te una compte de twitter i l'escrivim de la següent manera: @vallsomnia Una vegada estiguem dintre de la xarxa Twitter si volem fer una referència , una pregunta o tan sols fer partícip d'alguna qüestió a un usuari hem de ficar sempre la @nomdeusuari Si volguéssim preguntar a la xarxa omnia quan comencen les pinzellades tan sols hauríem d'entrar al nostre compte i preguntar de la següent manera. @vallsomnia quan comenceu las pinzellades? Com i a qui podem seguir a twitter? Quan ja tenim la compte de twitter personal, ja podem començar a buscar amics o usuaris els quals siguin afins als nostres gustos o per que si. Sense més explicació. Sempre a la part superior de la plana, trobarem el logo de twitter i just al costat tenim l'opció de buscar. Aquí és on ficarem el nom de la persona o empresa que volem seguir. O si tenim el nom d'usuari ( sempre amb la @ ) podem buscar-ho directament i un cop trobat tants sols clicant en el botó aquest ja el podrem veure a la nostra pissarra.

×