Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Hofmann 2011

422 views

Published on

Hofmann 2011

Published in: Education, Technology, Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Hofmann 2011

  1. 1. Casa Caritat Ajuntament de VallsHOFMANNHofmann es un programa informàtic per dissenyar, de una forma intuïtiva, ràpida y senzilla,àlbums, calendaris, pòsters, targes de felicitació, invitacions, etc.Hem de descarregar el programa ( http://descargas.hofmann.es/VersionAlbum5_9.exe) i crear projectesque una vegada enllestits senvien via Internet a Hofmann, S.L., on simprimiran i posteriorment isenviaran al domicili indicat.Imatges de mostra de lentorn de treball:Requisits mínims del ordinador:Processador Intel Pentium III a 1000 MHzMemòria RAM: 1 GBEspai lliure en disc: 2 GBConfiguració de colors del monitor: 24 bitsImatges del voltant de 2MBFuncionament del programaPremerem la icona “Hofmann” que es troba al Escriptori després de la instal·lació. També es por executardes de menú dinici – programes, etc.Entorn de treball: és absolutament intuïtiu i molt fàcil dusar.Benito Villamañán, 28/06/11 (1 de 3)
  2. 2. Casa Caritat Ajuntament de VallsPràctica:1.Obrim el programa des de lescriptori o des del menú dinici2.Creem un nou projecte3.Inserim les imatges que tenim a labast4.Practiquem les diferents opcions de projecte (àlbum)Benito Villamañán, 28/06/11 (2 de 3)
  3. 3. Casa Caritat Ajuntament de VallsCom podeu veure, Hofmann es una empresa dedicada a tasques fotogràfiques que cerca clients viaInternet i a canvi ofereix aquest programa amb el que podem divertir-nos creant composicions al nostregust.Benito Villamañán, 28/06/11 (3 de 3)

×