Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

GIMP - Restauració fotografia antiga

499 views

Published on

Published in: Technology, Art & Photos
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

GIMP - Restauració fotografia antiga

  1. 1. Casa Caritat Ajuntament de Valls RESTAURACIÓ FOTO ANTIGA1. Digitalitza la foto antiga (escàner)2. Guarda la teva foto a l’escriptori o a la carpeta que vulguis3.Obre la imatge amb el GIMP4.Fes la imatge tan gran com convingui amb la lupa per treballar més còmodament5.Agafa l’eina de tampó i captura la zona des de la qual vols clonar o reparar, val a dir,agafa la tecla de control Ctrl + i captura un tros que estigui bé i que sigui de lagama de colors per corregir o reparar un que estigui malament.És una feina de paciència que requereix anar hi poc a poc i treballar amb la lupa,comprovant de tant en tant com va quedant la restauració.
  2. 2. Casa Caritat Ajuntament de Valls6.Pensa de modificar el tipus de tampó segons convingui a l’apartat d’opcions deltampó i que pots anar provant amb l’opacitat de l’eina.7. També pots provar amb l’eina dit: per tacar una mica la imatge i l’eina gota per difuminar i desenfocar la imatge.8. Per aclarir o enfosquir la imatge fes servir la eina ferro roent:9. Si t’equivoques, recorda, Ctrl+Z10. Si finalment vols signar la foto, agafa l’eina ploma de tinta i tria l’opció que vulguis per signar.11. Si tot va bé la cosa hauria de quedar més o menys així:
  3. 3. Casa Caritat Ajuntament de Valls12. Finalment i sempre que ho consideris convenient, podries aplicar algun tipus de filtre o funció, per exemple passar a color sèpia, funcions – decoració – foto antiga.

×