Casa Caritat                    Ajuntament de Valls               Crear un collage amb pi...
Casa Caritat                   Ajuntament de Valls-ConfiguracióPots utilitzar diferents opcions per modi...
Casa Caritat                      Ajuntament de Valls   3.Si vols afegir imatges des duna carpeta...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Collage Picasa

527 views

Published on

Com crear un collage amb el programa de Picasa

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
527
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Collage Picasa

 1. 1. Casa Caritat Ajuntament de Valls Crear un collage amb picasaTens el control artístic sobre el contingut i el disseny del teu collage. Pots experimentaramb sis tipus diferents de collage en la pantalla de creació pràctica.Segueix els passos següents per crear el collage:1.Selecciona les imatges que vols introduir dins el collage. Amb Ctrl+Clicseleccionem imatges aleatòriament i amb Mayús+Clic selecciona de la primera foto ala última que cliquem.2.Fer clic al botó de collage. També pots crear un collage amb totes les fotos quecontingui una carpeta.A la pàgina dedició o creació de collage, utilitza les pestanyes de configuració iclips per controlar laspecte i el contingut del collage.Pots escollir entre sis estils diferents de collage utilitzant el menú desplegable de lapestanya de configuració. − Estil del collage 1.Pila de imatges: el collage té un aspecte de pila dimatges disperses. Pots arrossegar fotografies al collage per afegir-ne, ajustar el tamany les fotografies i langle. “Clica sobre una imatge del collage i apareixerà la roda a la part superior de la imatge seleccionada, ajusta lescala i langle de la imatge fent clic i arrossegant el botó de la roda.” 2.Mosaic: Picasa ajusta automàticament les fotos a la pàgina. Al contrari que al collage “quadrícula”, les imatge no salineen a files i columnes ordenades. 3.Marc de mosaic: Pots crear un mosaic amb les fotos seleccionades, totes aquest col·locades al voltant duna fotografia central més ampliada. 4.Quadrícula: Totes les fotos que has seleccionat sorganitzen en files i columnes regulars. 5.Fulla de contactes: Les imatges es disposen de forma ordenada com a miniatures.
 2. 2. Casa Caritat Ajuntament de Valls-ConfiguracióPots utilitzar diferents opcions per modificar laspecte del collage a la pestanya de Configuració.Aquestes opcions poden variar segons el tipus de collage escollit. 1.Espaiat de quadrícula: Està disponible per el collage mosaic, quadrícula i marc de mosaic. Utilitza la barra per moure i ajustar el tamany de lespai entre les fotografies. 2.Vores de la imatge: Està disponible per el collage en pila dimatges i fulla de contactes. Afegeix una vora blanca o en forma de polaroide.3.Opcions de fons: Escolleix un color o fotografia com a tema de fons per a collage.4.Format de la pàgina: Escolleix un tamany per al collage. Picasa ajustarà automàticament elaspecte del collage. Per ajustar el collage al escriptori del nostre ordenador, seleccionaVisualitza + Format de pàgina.5.Orientació: Ens col·loca el format de pàgina horitzontal o vertical.6.Dibuixar ombres: Pots donar certa profunditat al teu collage seleccionant la casella deverificació. Dibuixa ombres.7.Mostrar títols: Està disponible per al collage “pila dimatges” selecciona casella de verificació“Mostrar els títols per afegir les fotos al collage.-Afegir més fotografies1.Fer clic a la pestanya de Clips a la part esquerra de la pàgina de creació de collage. Potsaccedir a la carpeta de les fotos amb les que has estat treballant des de la pestanya de Clips.2.Selecciona les fotografies que vols afegir i fes clic al botó + per inserir més imatges.
 3. 3. Casa Caritat Ajuntament de Valls 3.Si vols afegir imatges des duna carpeta diferent, fes clic al botó Obtenir més per buscar més fotos a la biblioteca. 4.Selecciona les fotografies de la biblioteca. 5.Quan hagis acabat, fes clic a Tornar al collage a la safata de fotos. Ara veuràs les imatges addicionals a la pestanya Clips. 6.Selecciona les imatges que desitgis afegir i utilitza el botó + per afegir-les al collage. Pots utilitzar el botó X per eliminar imatges dels Clips.3.Utilitza els botons situats damunt i sota del collage per ajudar-te a seleccionar iorganitza les fotografies incloses al collage. Per eliminar una fotografia del collage,selecciona la fotografia i fes clic al botó eliminar situat damunt de collage.4.Quan estiguis satisfet amb el treball, fes clic a Crear Collage. També pots fer clic albotó Fons dEscriptori per crear el collage i establir-lo automàticament com imatgedescriptori.Quan hagis creat el collage, pots compartir-lo amb els teus amics amb Àlbums Picasa.Tots els collage acabats, a demés desborradors, es guarden a la carpeta “collage”.Guarda lesborradors: si sha acabat de crear el collage, fas clic al botó “cerrar”collage i et demanarà si vols desar el treball com a esborrany, això ens permet seguirtreballant en altres moments.Editar un collage: Pots tornar a editar un borrador o un collage anteriorment noacabat. Senzillament a la biblioteca de picasa, fas doble clic sobre el collage i podemtornar a editar-lo.

×