Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Guia Fyrebug (crea el teu propi joc)

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Upcoming SlideShare
Descobrint l´Olimp
Descobrint l´Olimp
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 11 Ad

More Related Content

More from Xarxa Òmnia (20)

Recently uploaded (20)

Advertisement

Guia Fyrebug (crea el teu propi joc)

 1. 1. Crea el teu propi joc Le s imatg e s d'aque sta g uia són capture s de pantalla de l we b www.fyre bug .com
 2. 2. El Fyrebug és una eina per crear jocs en línia amb moltes possibilitats. Pots triar entre un gran nombre de jocs que podràs personalitzar amb les teves pròpies imatges i sons. Vols ser el/la protagonista o el/la dolent/a de l'aventura? Prefereixes recol·lectar monedes d'or o el millor premi per tu són els teclats d'ordinador? Quin escenari triaries per al teu joc, l'espai exterior o el teu Punt Òmnia? Interessant, oi? Doncs endavant!!
 3. 3. Abans de començar... Pensa't bé quin tipus de joc vols crear. Prepara les imatges i la música que vulguis utilitzar en la teva creació. Aplica els consells de bones pràctiques en el joc. Pensa que Fyrebug està en fase beta i pot donar algun error. Tingues en compte que, com és un programa obert a tota la xarxa, pots trobar qualsevol tipus de contingut. Mira les imatges que t'oferim al compte d'Òmnia i si vols utilitza-les.
 4. 4. Vés al web www.fyrebug.com i entra al compte d'Òmnia. A la part superior dreta de la pantalla trobaràs les caselles per a escriure el login: A la primera casella posa el nom d'usuari: xarxa_omnia I a la segona, el mot de pas que et donarà el/la dinamitzador/a del vostre punt. Un cop dins, fes clic a Create
 5. 5. Pots triar entre una gran varietat de jocs (d'acció, d'esports, Arcade, de punteria, de puzzle i d'estratègia). Per cada tipus, tens un sample (mostra) per jugar-hi. Prova'n uns quants, i un cop l'hagis triat, fes clic a Make your own... (Fes el teu propi...)
 6. 6. Per crear el joc, segueix els passos que t'indica el Fyrebug. Aquí tens dos modes: el bàsic, on podràs crear el teu joc en dos o tres passos. el normal, que és més complet i amb més passos a seguir. A cada pas triaràs un element del joc (l'heroi, l'enemic, el decorat,la música, etc.)
 7. 7. A cada pas, pots identificar l'element en qüestió perquè surt ressaltat en la part dreta de la pantalla, tal com sortia al joc mostra, amb una breu descripció en anglès. Al compte d'Òmnia ja tens imatges, però també pots pujar les teves. Fes clic a Make my own item (crear el meu element) per triar una imatge des del teu ordinador o des d'Internet. Amb l'editor del Fyrebug pots ajustar la grandària i la forma, rotar-la i esborrar part del fons.
 8. 8. Quan ja hagis triat totes les imatges i els sons, només et faltarà desar el joc. Has d'escriure: el nom les etiquetes la descripció amb les instruccions de com jugar. També hauràs de fer clic a les categories que li corresponguen i decidir si vols fer-lo públic per tothom o deixar-lo en privat (i que només es pugui accedir des del compte d'Òmnia). I enrecorda't de fer clic a SAVE!
 9. 9. Sigui públic o privat, pots entrar a jugar des de My games, a la part superior dreta de la pantalla. També hi trobaràs la galeria d'imatges d'Òmnia (My items) i els nostres favorits. A més a més, podràs incrustar el teu joc a un lloc web o a un bloc, fent copia/enganxa amb el codi que surt a la dreta del joc, a baix de la descripció.
 10. 10. Fyrebug també té un apartat d'ajuda amb preguntes freqüents. Això sí, tingues el diccionari d'anglès a prop...
 11. 11. La galeria d'elements Òmnia al Fyrebug està oberta per què hi afegiu noves imatges i sons! Ara ja podeu crear els vostres jocs i compartir-los en línia compartir amb tota la xarxa Òmnia!!! Aquest estiu tot Òmnia juga!

×