Advertisement

Digitális reform-pedagógia

Associate Professor
Nov. 5, 2021
Advertisement

More Related Content

Slideshows for you(20)

Similar to Digitális reform-pedagógia(20)

Advertisement
Advertisement

Digitális reform-pedagógia

  1. DIGITÁLIS REFORM-PEDAGÓGIA OKTATÁSI HIVATAL Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központ 2021. november 4. Ollé János Pannon Egyetem MFTK Digitális Módszertani Intézet
  2. PEDAGÓGIAI KRESZ MINŐSÉGFEJLESZTÉS NINCS BAJ NARRATÍVA TECHNOLÓGIA ÁLTAL INSPIRÁLT MÓDSZERTAN
  3. integrált tanulási környezet személyes információs környezet, személyes tanulási környezet formális és informális tanulási színterek integrált szemléletmódja folyamatszabályozás és kontroll változása az önszabályozás fejlesztése megtérülő pedagógiai befektetés tevékenységközpontúság és produktivitás a reproduktivitás helyett a rugalmasság növelése elkerülhetetlen választási lehetőség és bevonódás növelés mint motivációs bázis MIT TANULHATTUNK ÖNMAGUNKRÓL ÉS ISKOLÁINKRÓL A KARANTÉN ÉS A DIGITÁLIS MUNKAREND ALATT?
  4. oktatásszervezés spontán tanulásszervezés gyakorlatának felhasználása a mennyiség és minőség kérdésköre a korlátolt hálózati munka az információs társadalom egyik abszurditása értékelés differenciált tanulási feladatok - differenciált értékelési helyzetek - értékelési rutin korszakának vége - technológiával támogatott értékelés kezdete online tanulási környezet a differenciálás hatékony eszköze MIT TANULHATTUNK ÖNMAGUNKRÓL ÉS ISKOLÁINKRÓL A KARANTÉN ÉS A DIGITÁLIS MUNKAREND ALATT?
  5. nevelési hatásrendszer online viselkedéskultúra formálása mint nevelési színtér online szabadidős tevékenységek és közösségi élmény szüksége egészségtudatos eszközhasználat MIT TANULHATTUNK ÖNMAGUNKRÓL ÉS ISKOLÁINKRÓL A KARANTÉN ÉS A DIGITÁLIS MUNKAREND ALATT?
  6. a digitális tartalom és digitális tananyag biztosítható a teljesítményértékelés elegendő inspiráció az iskolakultúra fejlesztéséhez a technológia és a tartalom felhalmozása elegendő a módszertani kreativitáshoz MIBEN TÉVEDETT AZ ELMÉLETI PEDAGÓGIA AZ ELMÚLT KÉT ÉVTIZEDBEN?
  7. digitális nemzedékelméletek a technológia motivációs hatása a technológiai környezet módszertani kereteket is biztosít MILYEN DIGITÁLIS MÍTOSZOK AKADÁLYOZNAK MINKET AZ ISKOLAKULTÚRA FEJLESZTÉSÉBEN?
  8. MILYENNÉ VÁLHAT A KÖZELJÖVŐ ISKOLÁJA, HOGY HA NEM PROAKTÍV ALAKÍTÓI, HANEM PASSZÍV ELSZENVEDŐI LESZÜNK A FOLYAMATOS VÁLTOZÁSNAK? MIT TEHETÜNK?
  9. OKTATÁSI HIVATAL Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központ 2021. november 4. Ollé János Pannon Egyetem MFTK Digitális Módszertani Intézet www.linkedin.com/in/ollejanos/ twitter.com/ollejanos www.slideshare.net/ollejanos olle.janos@mftk.uni-pannon.hu
Advertisement